نشان تجاری در صنعت بسته بندی دلیلی بر عقب ماندگی صادرات زعفران

    0
    70
    نشان تجاری در صنعت بسته بندی

    نبود نشان تجاری در صنعت بسته بندی اصلی ترین دلیل صادر نشدن زعفران استان مازندران است.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ ایزدی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، با بیان اینکه فصل برداشت زعفران از اواخر مهر ماه آغاز شده و تا پایان آبان ماه ادامه دارد، گفت: نبود نشان تجاری در صنعت بسته بندی زعفران در استان از اصلی‌ترین دلایل صادر نشدن این محصول است.

    وی افزود: ۴۰ هکتار از زمین‌ های کشاورزی مازندران زیر کشت زعفران رفته است که پیش‌بینی می ‌شود میزان برداشت از هر هکتار ۵ کیلوگرم و در مجموع ۲۰۰ کیلوگرم باشد.

    ایزدی میزان درآمد ناخالص تولید زعفران مازندران را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: ۳۸ هکتار از زمین‌ های استان زیر کشت سنتی و مابقی زیر کشت گلخانه‌ای زعفران رفته اند که با توجه به شرایط مطلوب آب و هوایی، میزان تولید نیز امسال افرایش داشته است.

    بیشتر بخوانید: خام فروشی زعفران در خراسان رضوی

    ایزدی با بیان اینکه شهرستان‌های بهشهر، نکا، ساری و گلوگاه بیشترین تولید زعفران را در استان دارند، گفت:۴۰ نفر در تولید زعفران اشتغال دائم دارند و زمینه اشتغال برای ۱۶۰۰ نفر نیز در فصل کاشت و برداشت فراهم می‌شود.

    مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران افزود: شیوع بیماری کرونا محدودیت ‌هایی را در تامین کارگر مورد نیاز ایجاد کرده است.

    مقاله قبلیبسته‌ بندی؛ تبلیغات خاموش
    مقاله بعدیایجاد تیمی با کارمندان مناسب برای کسب و کار

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.