ابداع ۱ نوع بسته‌بندی جدید ضد میکروبی

    0
    50
    بسته‌بندی جدید

    پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، نوعی ماده جدید برای بسته‌بندی جدید مواد غذایی ابداع کرده‌اند که خاصیت ضد میکروبی دارد و  این نوع بسته‌بندی جدید می‌تواند باکتری‌ها را از بین ببرد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از گیزمگ، تاکنون اخبار بسیاری در مورد ابداع بسته‌بندی جدید مخصوص مواد غذایی شنیده‌ایم که این نوع بسته‌بندی ها آنتی‌باکتریال هستند و می‌توانند با باکتری‌ها مقابله کنند. شاید این بسته‌بندی جدید بتوانند جایگزین خوبی برای بسته‌بندی‌های پلی‌اتیلن‌ باشند که در حال حاضر مورد استفاده قرار می‌گیرند. 

    لایه‌های پلی‌اتیلن که در حال حاضر  در بسته‌بندی ها مورد استفاده قرار می‌ گیرند، محکم و شفاف هستند و می‌ توانند در برابر آب مقاوم باشند. پلی‌اتیلن، باکتری‌ها را از بین نمی‌برد؛ در نتیجه نیاز به ارائه بسته‌بندی جدید تری احساس می‌شود.

    بسته‌بندی جدید

    پژوهشگران «دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا» (Penn State) برای ابداع یک بسته‌بندی جدید ، نوعی پلیمر «پلی‌ساکارید» (polysaccharide) موسوم به «پولولان» (pullulan) را در بسته‌بندی جدید به کار گرفتند که در آن از یک ماده آنتی‌باکتریال طبیعی موسوم به “Lauric arginate” استفاده شده است. هم پولولان و هم Lauric arginate در حال حاضر برای به کار رفتن در مواد غذایی مورد تایید هستند.

    پژوهشگران در آغاز کار خود در ابداع بسته‌بندی جدید، از پوششی استفاده کردند که در آن از پلی‌اتیلن استفاده شده بود. از آنجا که پلی‌اتیلن معمولا خاصیت آبگریزی دارد، لازم بود تا پژوهشگران هم پولولان و هم پلاستیک را تغییر دهند.

    بسته‌بندی جدید مواد غذایی

    ورقه‌های ساخته شده از این ماده ترکیبی جدید، برای ساخت بسته‌بندی‌ هایی مورد استفاده قرار گرفتند که می‌توانند انتخاب خوبی برای محافظت از گوشت و مرغ خام باشند. پژوهشگران، گوشت‌ها و مرغ‌های خام را پیش از آزمایش، به باکتری‌های «اشریشیا کلی» (E. coli)، «سالمونلا» (Salmonella)، «لیستریا مونوسیتوژنز» (Listeria monocytogenes) و «استافیلوکوکوس اورئوس» (Staphylococcus aureus) آغشته کردند. پژوهشگران، نمونه‌ها را در بسته‌بندی‌های جدید گذاشتند و آنها را به مدت ۲۸ روز در یخچال قرار دادند. آزمایش‌ها نشان داد که میزان باکتری نمونه‌ها در این مدت، به شکل چشمگیری کاهش یافته است.

    پروفسور «کاترین کاتر» (Catherine Cutter)، دانشمند ارشد این پژوهش گفت: این لایه ترکیبی جدید می‌تواند هم ویژگی‌های ضد میکروبی مطلوب و هم ویژگی‌های متداول پلی‌اتیلن از جمله استحکام را داشته باشد.

    این پژوهش، در مجله ” International Journal of Food Microbiology” به چاپ رسید.

    مقاله قبلی۱۵ کشور کتابخوان جهان
    مقاله بعدینابودی ناشران با تغییر سیاست دولت ها

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.