بیست و دومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات افتتاح شد

    0
    47
    بیست و دومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات

    بیست و دومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات با حضور ۳۲۰ شرکت داخلی و ۳۰ شرکت خارجی امروز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران افتتاح شد.

    بیست و دومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلاتبه گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما؛ جمشید مغازه‌ای دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات گفت: این نمایشگاه با هدف معرفی و آشنایی با نوآوری‌های روز دنیا، تبادل فناوری‌های صنعتی و ایجاد پل ارتباطی میان تولیدکنندگان داخلی و بازار‌های بین المللی در سه بخش ماشین‌آلات، مواد اولیه و محصولات شیرینی و شکلات برگزار می‌شود و فرصت مناسبی را برای توسعه صادرات فراهم می‌کند.

    وی ادامه داد: در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات، ۳۲۰ شرکت از ایران و ۳۰ شرکت از کشور‌های ایتالیا، سنگاپور، هند و دیگر کشور‌ها در فضایی به وسعت ۴۰ هزار متر در ۱۲ سالن داخلی و ۴هزار متر فضای باز محصولات خود را در معرض دید عموم قرار داده اند.

     

    توسعه صادرات از اهداف اصلی بیست و دومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات 

    مغازه‌ای اضافه کرد: همچنین از ۴۰ نماینده کشور‌های هدف صادراتی به خصوص کشور‌های همسایه همچون افغانستان و کشور‌های حاشیه خلیج فارس برای بازدید از این نمایشگاه دعوت شده است.

    دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت شیرینی و شکلات تنوع فراوان در محصولات ارائه شده را از جوانب مهم و ممتاز این نمایشگاه عنوان کرد و افزود: این ویژگی تا به امروز این نمایشگاه را به یکی از نمایشگاه‌های پرمخاطب و موفق در کشور تبدیل کرده است که نه تنها به عنوان یک رویداد مهم در داخل کشور، بلکه به عنوان یک نقطه قوت در رونق صادرات محصولات ایرانی به بازار‌های جهانی تلقی می‌شود.

    وی با بیان اینکه شرایط صنایع مختلف در کشور ما مناسب نیست و از مشکلات متعددی در زمینه‌های تولید، صادرات، مسائل مالی و نقدینگی و تورم و قیمت‌های بالا رنج می‌برد، گفت: به منظور ایجاد همسانی با تغییرات روز دنیا و پیروی از استاندارد‌های بین‌المللی، ضروری است که مسئولان مرتبط تدابیر جدی و اثرگذار اندیشیده و اجرا کنند، این تدابیر می‌تواند توسعه و پیشرفت صنعت را تضمین و به توانایی رقابتی شرکت‌های داخلی در بازار‌های جهانی کمک کند.

    مغازه‌ای با بیان اینکه تورم در کشور تأثیر مستقیمی بر قدرت خرید مردم دارد، افزود: صنعت شیرینی و شکلات نیز از این امر مستثنی نبوده و با چالش‌های قابل توجهی مواجه شده است. با کاهش توان خرید مردم، فروش محصولات این صنعت نیز کاهش می‌یابد. با این حال این صنعت با پشتوانه اراده و تعهد فعالان و تولیدکنندگان خود، همگام با آخرین تحولات فنی روز دنیا پیش می‌رود.

    بیست و دومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات، ماشین آلات و مواد اولیه به مدت ۴ روز از ساعت ۸ تا ۱۵ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران میزبان فعالان اقتصادی و بازدیدکنندگان است.

    نخستین دوره نمایشگاه شیرینی و شکلات در سال ۸۱ در فضائی به وسعت ۵ هزار متر مربع در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی ایران برگزار شد.

    بیست و دومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات

    مقاله قبلییک انبار لوازم التحریر قاچاق در رشت کشف شد
    مقاله بعدیصنعت تولید کاغذ و مقوای کشور نیازمند تجهیزات و ایده‌های نوین

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.