دانشمندان در تحقیقات جدید خود در مورد فیلم های ضدمیکروبی بسته بندی غذایی به یافته هایی با ویژگی های مکانیکی، حرارتی و دیداری دست یافتند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از هنر بسته بندی: هزینه و زمان زیادی در بخش فیلم های ضدمیکروبی بسته بندی غذایی در سال های گذشته صرف شده است.
دانشمندان در انستیتو SRM هند از نانوفیبرهای ضایعات نارگیل (CNF) فیلم پلی وینیل الکل تولید کردهاند که در بسته بندی های زیست تخریب پذیر با ویژگی های مکانیکی، حرارتی و دیداری و آنتی اکسیدانی بهبود یافته مورد استفاده قرار می گیرد. نانوفیبرهای سلولزی در ترکیب با PVA با روغن بذر کتان و روغن پایه لیمو ترکیب می شوند. روغن باعث ارتقای ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدمیکرونی فیلم در برابر پاتوژن های غذایی می شود.
بیشتر بخوانید: گزینه پایدار برای بستهبندیهای غذایی
در پروژه دیگری در دانشگاه های بانکوک و موسسه علمی Nagaoka ژاپن از زردچوبه به عنوان ماده طبیعی غیرسمی و ضدمیکروبی در بسته بندی غذایی استفاده می شود. در این پروژه زردچوبه در ترکیب با LDPE و سایر پلیمرها قرار می گیرد و با داشتن ferulic acid، ویژگی ضدمیکروبی بسیار خوبی در برابر پاتوژن ها از خود نشان می دهد.