افزایش طول عمر میوه و سبزیجات با فیلم BioFreshPak
فیلم جدید BioFreshPak میتواند بدون یخچال طول عمر محصول را افزایش دهد و در دمای محیط نیز ظرف ۱۸۰ روز تجزیه شود.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از هنر بسته بندی، یکی از نقش های مهم بسته بندی در دنیای امروز جلوگیری از ضایعات غذاست. بسته بندی صحیح، آزمایش و کنترل درجه حرارت از اصول بنیادی برای افزایش طول عمر محصولات تازه هستند. نیاز مصرف کنندگان به میوه و سبزیجات تازه و برش خورده بیش از پیش شده است اما متأسفانه عمر این محصولات کم است.
در هند 40 درصد از موادغذایی قبل از رسیدن به بازار تلف می شوند. راهکار متداول شرکتها، به کارگیری فیلم PLA بود، اما فیلم BioFreshPak برخلاف PLA بازیافتپذیر است. ترکیب منحصربه فرد آن شامل TPS (Thermoplastic Starch) و سایر پلیمرهایی است که در دمای اتاق کمپوست میشوند. فیلم میتواند عمر محصول را بیرون از یخچال بین ۲ تا ۵ روز افزایش دهد.