نقش برندسازی، فرآوری و بسته بندی در صادرات

    0
    64
    برندسازی، فرآوری و بسته بندی

     سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام خام فروشی و نداشتن برندسازی، فرآوری و بسته بندی ویژه برای فرآورده های دامی را یکی از معضلات استان در عدم موفقیت در معرفی و فروش تولیدات کشاورزی و دامی استان برشمرد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایرنا -جهانگیر رستمزاد در دیدار با اعضای نظام مهندسی کشاورزی استان ایلام اظهار داشت:برندسازی، فرآوری و بسته بندی نقش بسیار مهمی در افزایش ارزش افزوده و همچنین ارزش گذاری فرآورده های تولید شده دارد.

    وی تاکید کرد: باید مهندسان نظام مهندسی کشاورزی در بخش های مختلف به فکر چاره برای رفع این مشکلات باشند و از توان و تخصص خود در راستای استفاده مطلوب از ظرفیت های استان در حوزه کشاورزی نهایت استفاده را ببرند.

    وی افزود: استان ایلام با توجه به ظرفیت هایی که در بخش کشاورزی دارد و همچنین وجود سه میلیون راس دام سبک و سنگین و تولیدات دامی قابل توجه در صورت استفاده مناسب از سیستم مکانیزاسیون و صنایع تبدیلی و تکمیلی می تواند علاوه بر ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان بخش کشاورزی در زمینه افزایش بهره وری در تولید و ارزش افزوده فرآورده های دامی جایگاه مناسبی بدست آورد.

    سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: اکنون سامانه گرمسیری در حال راه اندازی است و سطح اراضی آبی استان از ۹۰ هزار هکتار به ۱۲۰ هزار هکتار افزایش یافته که با بهره برداری کامل از این سامانه اراضی آبی به ۱۶۰هزار هکتار افزایش پیدا خواهند کرد.

    رستمزاد اظهار داشت: ۸۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل این طرح نیاز است که با پیگیریهای استاندار و با جذب و تخصیص این اعتبار طرح تکمیل و کشاورزان بیشتری می توانند از آن بهره مند شوند.

    وی افزود: ما باید به دنبال توسعه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی باشیم تا بتوانیم از منابع موجود بیشترین بهره وری را ببریم.برندسازی، فرآوری و بسته بندی از مهترین بخش های ارتقای تولیدات داخلی است.

    وی از اعضای نظام مهندسی کشاورزی خواست تا در قالب تعاونی برای اجرای طرح های مختلف کشاورزی فعالیت خود را شروع کنند و کشاورزی استان را از حالت سنتی به صنعتی و مدرن توسعه دهند.برندسازی، فرآوری و بسته بندی می تواند نقش تعیین کننده ای در این بین ایفا کند.برندسازی، فرآوری و بسته بندی

    رستمزاد ایجاد گلخانه را یکی از ظرفیت های استان برشمرد و گفت: افرادی که با توان و تخصص در این زمینه می خواهند فعالیت کنند مورد حمایت ما از نظر صدور مجوزها و تسهیلات قرار خواهند گرفت.

    وی در ادامه از سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان خواست: با بررسی دقیق مشکلات این حوزه ایده و راهکارهای خود را برای توسعه بخش کشاورزی استان اعلام کنند.

    بر اساس آمار اکنون پنج هزار و ۴۶۰ نفر در استان ایلام دانش آموخته بخش کشاورزی عضو سازمان نظام مهندسی ایلام هستند که ۲۵ درصد آنها دارای تحصیلات دکترا می باشد. با وجود نیروی انسانی ماهر می توان  بخش برندسازی، فرآوری و بسته بندی را قوی دانست.

    بیشتر بخوانید:

    آتش سوزی کارخانه کارتن سازی

    مقاله قبلیحمایت از تولید با همت مسئولان میسر خواهد شد
    مقاله بعدیمشکلات اقتصادی و رشد کسب و کارها در این دوران

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.