تولید درب کپسول قهوه قابل کمپوست

    0
    7
    تولید درب کپسول قهوه قابل کمپوست

    شرکت تولیدکننده بسته‌بندی TIPA با همکاری شرکت نوآور فناوری ATI اولین درب کپسول قهوه قابل کمپوست را تولید کردند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از خبرگزاری ایمنا، شرکت توسعه‌دهنده بسته‌بندی TIPA با همکاری شرکت فناوری ATI اولین درب کپسول قهوه قابل کمپوست را تولید کردند، این درب جدید مبتنی بر گیاه است و محتوای کربن محصول حداقل ۸۰ درصد است، به این معنا که کربن از مواد خام تجدیدپذیر مشتق شده است.

    درب کپسول قهوه قابل کمپوست درب‌های قهوه جدید طراحی شده کاملاً قابل کمپوست هستند و می‌توان آن‌ها را در سطل‌های زباله مواد غذایی قرار داد؛ اتحادیه اروپا طبق مقررات زباله‌های بسته‌بندی (PPWR) دستور می‌دهد کپسول‌های قهوه که در سطل‌های زباله جمع‌آوری می‌‎شوند، کمپوست شوند، این درب قابل کمپوست را می‌توان کنار پودر قهوه بهینه کرد و بالاترین کیفیت استخراج را تضمین کرد.

    بیشتر بخوانید: تولید انواع بسته‌ بندی‌ کمپوست‌ پذیر با پسماند برنج

    پس از اینکه درب قابل کمپوست کپسول‌های قهوه در سطل کمپوست قرار گرفت، طی چند ماه به خاک غنی از مواد مغذی تبدیل می‌شود؛ به نظر می‌رسد که استفاده از این درب‌های قابل کمپوست به کاهش میزان آلودگی کمک قابل توجهی می‌کند.

    مقاله قبلیخودکفائی در تولید کاغذ کتاب درسی بدون همت آموزش و پرورش میسر نبود
    مقاله بعدیبررسی جنبه‌ های زیبایی‌ در بسته‌ بندی (بخش دوم)

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.