کی اف سی رستوران زنجیرهای مرغ سوخاری کنتاکی در چین از بسته بندی خلاقانه ای برای محصولات خود استفاده کرده است.
در این بسته بندی خلاقانه لیوان نوشابه زیر محل قرار گیری مرغ جانمایی شده و نی مقوایی از میان ظرف مرغ عبور می کند. این طراحی یکپارچه امکان استفاده از یک دست برای نگهداری همزمان ظرف غذا و نوشابه را فراهم کرده است.
بیشتر بخوانید: بسته بندی سس کچاپ قابل خوردن می شود
کی اف سی مخفف کلمه Kentucky Fried Chicken (به معنای مرغ سوخاری کنتاکی)، نام یک رستوران زنجیرهای آمریکایی است که در سال ۱۹۵۲ میلادی توسط کلنل هارلند پیتر ساندرز در ایالت کنتاکی آمریکا آغاز به کار کرد و هم اکنون در بیش از یکصد کشور جهان دارای بیش از سیزده هزار شعبه رستوران است. در حدود هفتصد و پنجاه هزار نفر در سراسر جهان در رستورانهای کی اف سی به صورت مستقیم و غیرمستقیم کار میکنند. این واژه همچنین به صورت کُنتاکی هم تلفظ می شود.