ظرف جدید بستهبندیهای غذایی جدید پلیپروپیلن XPP بهعنوان جایگزینی برای ظرف PS در فرآیندهایی همچون فیل – سیل داغ و یا قرعی در نظر گرفته شده است.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از هنر بسته بندی؛ معرفی گزینه پایدار برای بستهبندیهای غذایی همواره مورد توجه بوده است اما اگر بتوان پلیمری را جایگزین کرد که صنعت به خاطر دلایل زیستمحیطی با آن مشکل دارد موضوع جذابتر نیز میشود. نگرانیهای سلامتی و ایمنی بسیاری از برندها را به فکر جایگزین کردن پلیاستایرن انداخته که مدتهای زیادی انتخاب اصلی در فرآیندهای ترموفرمینگ فرم، فیل، سیل در صنایع غذایی بوده است. شکل دیگر این است که این ماده اغلب بازیافتپذیر نیست به همین خاطر برنامههای جامعی برای جایگزینی کامل مابین سالهای ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۵ در جریان است.
بستهبندیهای غذایی برای حفظ محیط زیست
پروژه به سادگی امکانپذیر نیست چراکه حفظ ویژگیهایی همچون نفوذناپذیری، عملکرد بالا و خواص مکانیکی بدون افزودن بر هزینهها تلاش زیادی را میطلبد. ICPG ظرف جدید برای ماست، کرم، پودینگ، ژله و… را معرفی کرده است. این ماده نفوذناپذیری بیشتری نسبت به PS و PP معمول بدون افزودن مواد افزودنی یا روکش دارد اما ویژگیهای دیگر PP مانند سختی لازم برای چفت شدن دربها و کنترل کافی کشش را داراست.
بیشتر بخوانید: Jybe اپلیکیشنی متصل به رستوران های دارای بسته بندی دوستدار زمین