HelloFresh سیستم خنک‌کننده درون بسته‌ بندی‌ های غذایی

    0
    36
     HelloFresh

    HelloFresh کانپست خنک‌کنندگی سیستماتیک

     HelloFresh کانپست خنک‌کنندگی سیستماتیک (SCC)، با هدف راندمان بهتر و عملکرد حرارتی مطلوب‌تر در ارایه خدمات ارسال بسته‌ بندی طراحی شده است. این محصول برنده جایزه پایداری در بخش تجارت الکترونیک در مسابقه پایداری ۲۰۲۲ شده است.

    به گزارش چاپ و نشرآنلاین به نقل از هنر بسته بندی، The systematic Cooling Concept طراحی درون شرکتی دارد و کمک می‌کند تا وضعیت دمایی محصول درون بسته‌بندی پایدار بماند. هیات داوران از نگرش متناسب با پایداری این محصول و تاثیر آن در کاهش ضایعات غذایی و صحت دریافت محصول طی فرآیند ارسال توسط مصرف‌کننده، تحت تاثیر قرار گرفتند.

     HelloFresh بسته به میزان قرار گرفتن محصول در معرض هوای آزاد و نیز مسافت تا رسیدن به مقصد، تعداد بسته‌ها برای هر بسته ارسالی مشخص می‌شود.

    از آنجایی که پایداری جزو اصول اساسی شرکت است، برنامه دارند تا پایان سال ۲۰۲۲، انتشار کربن تولیدی این شرکت را ۶۰ درصد کاهش دهند. موضوع دیگر قابل استفاده مجدد و بازگشت بودن بسته‌بندی است که در این پروژه به آن توجه شده است.

    بیشتر بخوانید: اهمیت جعبه‌ سازی مورد توجه مسئولان نیست

    در تجارت الکترونیک ارتباط با مشتری نیز بسیار مهم است و نیز اطلاع‌رسانی درخصوص خود بسته‌بندی به‌ویژه میزان استفاده پلاستیک‌ها در آن.

    مقاله قبلیافزایش حقوق کارکنان دولت حتمی است
    مقاله بعدیزمان برگزاری انتخابات اتحادیه ناشران و کتابفروشان مشخص شد

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.