حمایت از طراحی صنعتی و بسته‌بندی به دستور دولت

    0
    62
    طراحی بسته‌ بندی

     معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری شرکت‌های دانش‌بنیان را پس از تولید فنی و در مرحله طراحی ظاهری و بسته‌بندی فنی و چاپ نیز همراهی می‌کند.  ارتقا این بخش مسئله ی مهمی در  طراحی صنعتی و بسته‌بندی کشور به حساب می آید.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از  گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، محصولات ایران‌ساخت عموماً به دلیل طراحی و بسته‌بندی ضعیفی که دارند، علیرغم برتری‌های فنی قابل توجه، در رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی، گاهی عملکرد خوبی ندارند.

    وقتی مشتری می‌بیند که یک محصول بسته‌بندی و طراحی ضعیفی دارد، مشتری از آن استقبال نمی‌کند.

    برای حل این موضوع معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری یک بسته حمایتی تدوین کرده است.  برای بهبود طراحی صنعتی و بسته‌بندی محصولات دانش‌بنیان، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ۵۰ درصد از هزینه‌های طراحی صنعتی و بسته بندی محصولات دانش بنیان را به صورت بلاعوض تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال حمایت می‌کند.

    طراحی صنعتی و بسته‌بندی

    طراحی صنعتی و ساخت قالب

    مقوله طراحی صنعتی و ساخت قالب با تاثیر در کیفیت، عملکرد، ارگونومی، شکل ظاهری، گرافیک و بسته‌بندی محصولات می‌تواند نقش مهمی در جلب رضایت مصرف‌کنندگان و بازاریابی محصول ایفا کند و از همین رو، طراحی صنعتی و بسته‌بندی دارای جایگاه مهمی در بازاریابی و توسعه بازار محصولات است از این رو معاونت در تلاش است تا شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان را ترغیب کند تا بر روی طراحی محصولات خود بیشتر کار کنند.

     

    بیشتر بخوانید:

    عرضه سیستم جدید PureFlexo Prnting برای چاپ بسته بندی

    تولید ظروف پلاستیکی یکبار مصرف ممنوع شد

     

    بسته بندی

    محصولات و تجهیزات تولید داخل عموماً به‌دلیل طراحی صنعتی و بسته‌بندی ضعیف با وجود مزیت‌های فنی و قیمتی، در ترغیب مشتریان و رقابت با محصولات خارجی مشابه عملکرد مناسبی ندارند.

    در همین راستا بخشی از هزینه های طراحی صنعتی با هدف توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان حمایت می شود.

    غیر از طراحی صنعتی محصول، طراحی بسته بندی نیز حمایت می شود. توجه شود که ساخت و چاپ کارتن بسته بندی رایج محصولات حمایت نمی‌شود بلکه، طراحی بسته‌بندی که به منظور جذابیت بیشتر، محافظت از محصول و افزایش عمر آن، قابلیت حمل و نقل و انبارداری آسان و البته کاهش هزینه بسته بندی انجام شود.

    ارتقاء طراحی صنعتی و بسته‌بندی

    دمو (نمونه نمایشی)

    یکی از راه‌های معرفی و نمایش عملکرد محصول به سرمایه‌گزاران و مشتریان، طراحی و ساخت یک نمونه نمایشی(دمو) می‌باشد که تمام ویژگی‌ها و کارکردهای محصول را به نمایش می‌گذارد.

    دمو، نمونه‌ای از محصول اصلی یا بخشی از آن است که در اختیار مشتری قرار داده می‌شود تا در کمترین زمان، با ظاهر، ویژگی، عملکرد و امکانات محصول اصلی آشنا شود و بر این اساس بتواند ارزیابی دقیق‌تری از محصول داشته باشد. در همین راستا بخشی از هزینه‌های طراحی و ساخت دمو نیز با هدف توسعه بازار محصولات دانش‌بنیان حمایت می‌شود.

     

    مشاوره در مقوله طراحی صنعتی و بسته‌بندی

    مقوله طراحی صنعتی و بسته‌بندی با تاثیر در کیفیت، عملکرد، ارگونومی، شکل ظاهری، گرافیک و بسته‌بندی محصولات می تواند نقش مهمی در جلب رضایت مصرف‌کنندگان و بازاریابی محصول ایفا کند و از همین رو، طراحی صنعتی و بسته‌بندی دارای جایگاه مهمی در بازاریابی و توسعه بازار محصولات است. در این بین شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق می‌توانند از مشاوره‌های تخصصی نیز در این حوزه بهره‌مند شوند.

    مقاله قبلیبخش ۴ مرکب های متالیک چاپ فلکسوگرافی
    مقاله بعدیتعزیرات خواستار گزارش تخلفات صنعت چاپ شد

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.