بزرگ ترین کارخانه بازیافت پلاستیک جهان راه اندازی شد

    0
    41
    بازیافت پلاستیک بازاریابی سبز

    استکهلم سوئد میزبان بزرگ ترین کارخانه بازیافت پلاستیک جهان است که با استفاده از سنسورهای مادون قرمز، قابلیت دسته‌بندی ۲۰ هزار تن پلاستیک را در ۱۲ گروه مجزا دارد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایمنا، سایت جدید پسماند صفر سوئد می‌تواند تمام زباله‌های بسته‌ بندی پلاستیکی تولید شده در خانواده‌های سوئدی را دریافت کند و این قابلیت را دارد که بیش از هر مکان دیگری در جهان عملیات بازیافت را انجام دهد.

     

    ویژگی برجسته بزرگ ترین کارخانه بازیافت پلاستیک جهان

    کارخانه «پسماند صفر» در شهر موتلا به عنوان بزرگ ترین کارخانه بازیافت پلاستیک جهان شناخته می‌شود که می‌تواند سالانه ۲۰ هزار تن بسته‌ بندی پلاستیکی را به طور دقیق دسته‌بندی کند. ویژگی‌های برجسته این کارخانه به همین موارد ختم نمی‌شود بلکه وجود دوربین‌ های مادون قرمز برای جداسازی زباله‌های وارد شده به ۱۲ نوع پلاستیک، نقطه متمایز این سایت است. این ویژگی بسته‌ بندی پلاستیک‌ های بازیافتی در کشور سوئد را به دو برابر می‌رساند.

    سوئد در بازیافت پلاستیک بسیار پیشتازانه عمل کرده است به‌طوری‌که مدیریت زباله در بسیاری دیگر از نقاط جهان راه درازی را برای رسیدن به جایگاه این کشور دارند.

    بزرگ ترین کارخانه بازیافت پلاستیک جهانضایعات پلاستیکی جهان تا سال ۲۰۶۰ سه برابر خواهد شد

    زباله‌های پلاستیکی تولید شده در سطح جهان تا سال ۲۰۶۰ سه برابر می‌شود و حدود نیمی از آنها در محل دفن زباله‌ها و کمتر از یک‌پنجم بازیافت شوند.

    در حال حاضر جهان سالانه بیش از ۴۳۰ میلیون تن پلاستیک تولید می‌کند که دو سوم آن محصولاتی با عمر کوتاه است که به‌زودی تبدیل به زباله می‌شوند و اقیانوس‌ها را آلوده می‌کنند و همانطور که گزارش اخیر برنامه محیط زیست سازمان ملل نشان می‌دهد، اغلب راه خود را به زنجیره غذایی انسان می‌رسانند.

    در سایت پسماند صفر، تسمه‌های نقاله ۴۰ تن زباله پلاستیکی مخلوط را در هر ساعت از داخل کارخانه ۶۰ هزار متر مربعی حمل می‌کنند. بزرگ ترین کارخانه بازیافت پلاستیک جهان قادر است تا ۹۵ درصد بسته بندی‌ ها را برای بازیافت ارسال کند و مقدار سوزانده شدن زباله‌ها را به حداقل برساند.

    پس از طبقه‌بندی، پلاستیک را می‌توان به روش‌های معمولی، مکانیکی یا از طریق یک روش شیمیایی بازیافت کرد که معمولاً از گرما یا حلال برای تجزیه پلاستیک‌ها به مایع و گاز برای تولید یک مخلوط روغن‌مانند یا مواد شیمیایی اساسی استفاده می‌شود. این مخلوط را می‌توان دوباره به بسته‌های پلاستیکی برای تولید محصولات جدید تبدیل کرد.

    مقاله قبلیافتتاح بیست و چهارمین نمایشگاه مواد غذایی، شیرینی و شکلات، چاپ و بسته بندی
    مقاله بعدیمشکلات کارگران شرکت صنایع چوب و کاغذ ایران رفع می شود

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.