رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت اردبیل گفت: تولید آب معدنی همزمان با بسته بندی آب معدنی در استان اردیبل انجام میشود تا نیاز کشور در این حوزه تأمین شود.
به گزارش چاپ و نشر به نقل از خبرگزاری بازار، رامین صادقی ، اظهار کرد: بزرگترین و مهمترین شهرک تخصصیبسته بندی آب معدنی کشور در استان اردبیل فعال است و با تکمیل و راهاندازی پنج طرح که در حال اقدام است، این میزان تأمین بسته بندی آب معدنی کشور تا ۳۵ درصد افزایش خواهد یافت.
وی دیگر ظرفیت صنعتی استان را تولید مصنوعات چوبی اعلام کرد و گفت: ۳۵ درصد نیاز کشور در تولید انواع ام. دی. اف در استان اردبیل و با راهاندازی واحدهای صنعتی متعدد تأمین میشود و در خصوص تولید نئوپان خام نیز در حال حاضر سالیانه ۲۵۰ هزار متر مکعب نئوپان خام در این استان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت اردبیل به فعالیت گروه صنعتی آرتا نگین زرین و واحدهای صنعتی دیگر اشاره کرد و افزود: استان اردبیل با تولید انواع ام. دی. اف به میزان ۲۰۰ هزار متر مکعب در سال قادر است پاسخگوی نیاز داخلی و حتی کشورهای همسایه باشد.
صادقی تولید انواع روکش درب میلامینه و ورقهای اچ. پی. ال را نیز یادآور شد و تصریح کرد: در تولید روکش درب میلامینه با تولید شش میلیون ورق در سال ۹۰ درصد از نیاز داخل که پیش از این از خارج وارد میشد در استان اردبیل تولید شده و راهی بازار مصرف میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: همچنین ورقهای اچ. پی. ال با روکش ورقهای کابینت آشپزخانه در اردبیل با تولید یک میلیون ورق در سال نیاز ۷۰ درصدی کشور از طریق تولیدکنندگان این استان تأمین میشود.
بیشتر بخوانید:
وابستگی صنایع دستی و صنعت بسته بندی در ایران
نگرانی بابت بسته بندی آب معدنی
کارخانه تولید و بسته بندی آب معدنی در زرآباد افتتاح شد
ظرفیت تولید شمش و فولاد تا ۳۰۰ هزار تن افزایش یافته است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت اردبیل اضافه کرد: در حال حاضر میزان تولید شمش فولادی در استان اردبیل ۳۰۰ هزار تن است که با در دست احداث بودن طرحهای مهم توسعهای، امیدواریم این ظرفیت تا پایان امسال به ۷۰۰ هزار تن افزایش یابد.
صادقی رشد سه برابری را در این زمینه یک موفقیت نسبی برشمرد و بیان کرد: با توجه به اینکه میزان تولید این محصول در کشور ۱۴ میلیون تن است، استان اردبیل با تولید پنج درصد این محصول نقش قابل توجهی را در رفع نیاز کشور دارد.
وی میزان اشتغال فعلی این واحدها را ۷۰۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: تا پایان امسال این ظرفیت اشتغال نیز به یکهزار و ۵۰۰ نفر افزایش مییابد.
صادقی به تولید انواع لاستیک خودرو نیز اشاره کرد و گفت: در زمینه تولید لاستیک مجتمع صنعتی آرتاویل تایر به عنوان بزرگترین کارخانه لاستیکسازی شمالغرب کشور فعالیت میکند تا با تولید انواع تایرها وسائط نقلیه سبک و سنگین شامل تایرهای سواری، باری، اتوبوسی و کشاورزی نیاز آنها تأمین شود.