پذیرش اولین استاندارد بسته بندی های هوشمند و فعال نانویی از سوی ایزو

    0
    73
    اهمیت بسته بندی

    تدوین استاندارد بسته بندی های هوشمند و فعال نانویی

    یکی از شرکت‌های فناور، علاوه بر بسته‌بندی‌های نانویی ویژه‌ای برای محصولات مختلف، توانست با همکاری سازمان استاندارد، استانداردبسته بندی های هوشمند و فعال نانویی را نیز تدوین کند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از به نقل از ستاد نانو، رسول لسان خوش، مدیرعامل یکی از شرکت‌ های دانش بنیان تدوین اولین استاندارد مربوط به بسته بندی های هوشمند و فعال نانویی را یکی از راهبردهای این شرکت برای توسعه کسب وکار دانست و گفت: در این راستا از سال ۲۰۱۵ میلادی با همکاری سازمان استاندارد، ما در این شرکت کار روی تدوین استاندارد در حوزه  بسته‌ بندی ‌های هوشمند و فعال نانویی را آغاز کردیم که بعد از ۵ سال، تدوین این استاندارد به پایان رسید و از سوی ایزو نیز پذیرفته شد.

    وی ادامه داد:  استاندارد بسته بندی های هوشمند و فعال نانویی در سال ۱۴۰۰ بومی شد و در داخل کشور نیز به صورت استاندارد ملی ثبت شده است.

    مدیر عامل این شرکت فناور با تاکید بر اینکه برای تدوین استاندارد ملی  بسته بندی های هوشمند و فعال نانویی، از استاندارد بین ‌المللی ایزو به شماره ۲۱۹۷۵ به‌عنوان منبع استفاده شد، خاطر نشان کرد: این استاندارد پایه در سال ۲۰۲۰ توسط سازمان بین‌المللی استاندارد (ایزو) منتشر شده است. تدوین چنین استانداردهایی برای توسعه کسب و کار ما اهمیت زیادی دارد و به تسهیل مسیرهای صادراتی کمک می‌کند.

    به گفته وی اﯾﻦ اﺳﺘﺎﻧﺪارد، به نحوه ﺗﻌﯿﯿﻦ و اﻧﺪازهﮔﯿﺮی ﻣﺸﺨﺼﻪ ﻫﺎﯾﯽ از قبیل ﺧﻮاص ﻋﺪم ﻋﺒﻮرﭘﺬﯾﺮی ﻓﯿﻠﻢﻫﺎی ﻧﺎﻧﻮ ﭼﻨﺪﺳﺎزه‌ ای ﭘﻠﯿﻤﺮی ﺑﺮای ﺑﻬﺒﻮد ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ می ‌پردازد. اﯾﻦ ﺧﻮاص ﺷﺎﻣﻞ ﻋﺒﻮرﭘﺬﯾﺮی ﮔﺎز، ﺑﺨﺎر آب و ﻋﺒﻮرﭘﺬﯾﺮی ﻧﻮر ﻓﺮاﺑﻨﻔﺶ اﺳﺖ. ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ اﯾﻦ اﺳﺘﺎﻧﺪارد روشﻫﺎی اﻧﺪازهﮔﯿﺮی ﻣﺮﺗﺒﻂ را ﺷﺮح ﻣﯽدﻫﺪ.

    مدیرعامل این شرکت درباره انواع بسته ‌بندی‌ها توضیح داد: در حال حاضر ما در حال تجربه کردن نسل پنجم بسته ‌بندی‌ها هستیم. در نسل اول بسته‌بندی به صورت وکیوم بود؛ یعنی گازهایی نظیر اکسیژن که روی فساد مواد غذایی تاثیر می‌گذاشت از سیستم خارج می‌شد، در نسل دوم علاوه بر خروج گاز اکسیژن، گازهای بی‌اثر نظیر دی‌اکسیدکربن یا نیتروژن وارد بسته‌بندی می‌شد. در ادامه شرکت‌ها به سراغ جاذب‌ها رفتند و ترکیباتی نظیر رطوبت‌گیر یا اکسیژن‌گیر به بسته بندی‌ها اضافه کردند.

    بیشتر بخوانید: فناوری نانو و بسته بندی جدید

    وی اضافه کرد: اما در حال حاضر جاذب‌ها و ترکیبات به صورت افزودنی به بدنه بسته‌بندی ‌ها اضافه می‌شوند. با این کار ماندگاری افزایش یافته و اثر این ترکیبات در تمام بسته‌بندی دیده می‌شود.

    به گفته این فعال حوزه فناوری، هر محصولی به ترکیب ویژه از گازها نیاز دارد تا ماندگاری محصول درون بسته ‌بندی به بیشینه مقدار خود برسد و از آنجایی که شرایط گازی داخل بسته ‌بندی محصولی مانند خیار متفاوت از شرایط مورد نیاز برای بسته‌بندی گیلاس است، ما بسته ‌بندی ‌های نانویی ویژه ‌ای برای محصولات مختلف ارائه دادیم. همچنین این شرکت مستربچ‌های نانویی را نیز برای شرکت‌هایی که علاقه‌مند تولید بسته‌بندی باشند، عرضه می‌کند.

    مقاله قبلیمدیر کمیته ناشران خارجی از تلاش برای حضور  واقعی ناشران در نمایشگاه خبر داد
    مقاله بعدیلزوم تربیت نیروی متخصص در چاپ استان بوشهر

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.