تقاضای زیاد برای تحویل، چالش های بسته بندی را به همراه دارد که در این فرصت به جنبههای مختلف آن میپردازیم.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از (اخبار رسمی): طی دو سال گذشته، رستوران ها و فست فودها مجبور شدند درخواست های بیرون بر بیشتری را مدیریت کنند تا درآمد خود را در دوران کرونا حفظ کنند. در حالی که همه رستورانها یا فروشگاهها آن مسیر را انتخاب نکردند و با سالن های خالی از مشتری و هزینه های بسیار بالای کسب و کار مواجه شدند.چالش های بسته بندی
این افزایش چشمگیر تقاضا فشار زیادی به تامین کنندگان بسته بندی وارد کرد چون تقریبا سفارشات پک های بسته بندی چند برابر شده بود و در عین حال کارخانه ها با نصف ظرفیت کار می کردند و تامین مواد اولیده بسته بندی دچار مشکل بود.
از اتفاقات این دوسال می توان درس های زیادی گرفت و برای آینده برنامه ریزی کرد. در حالی که نمی دوانیم پاندمی کرونا دقیقا در چه زمانی از بین می رود باید آمادگی برای مدیریت کردن درخواست های دلیوری را داشته باشیم. علاوه بر این موضوع سفارش غذا بیرون بر به یک فرهنگ تبدیل شده است و در آینده حتی با اتمام پاندمی رفتار مشتریان برای همیشه تغییر کرده است.چالش های بسته بندی
بیشتر بخوانید: ثبت نام نمایشگاه لیبل اکسپو
نکات مهم برای برآمدن از عهده چالش های بسته بندی دلیوری در آینده:
سفارش های ماه های آینده خود را پیش بینی کنید و برای آن ها بسته بندی مناسب تهیه کنید. واضح است که خرید عمده در تعداد بالاتر، هزینه کمتر و سود بیشتری را به دنبال دارد. علاوه بر این با این روش هیچ گاه با کمبود جعبه و کارتن مواجه نخواهید شد.
از اپلیکیشن و برنامه مناسب برای سفارش گیری بیرون بر استفاده کنید. درصورتی که چند راه برای سفارش گیری (تلفن، وب سایت رستوران، اسنپ فود و ..) سعی کنید تقاضا ها را دسته بندی کرده و به ترتیب پاسخ دهید.
پیش از آن که بسته بندی های شما به پایان برسند بسته بندی جدید سفارش دهید. در گذشته رستوران ها وقتی کمتر از ۱۰۰ عدد جعبه موجود داشتند اقدام به سفارش جدید می کردند ولی اکنون با توجه به درخواست های زیاد باید زمانی ثبت سفارش کنید که حداقل به اندازه دو هفته بسته بندی موجود داشته باشید. به عنوان مثال، این امر به خصوص در مورد جعبه پیتزا که بسیار پر کاربرد است صدق می کند.
در صورت امکان از مشتری در مورد تجربه تحویل او نظر سنجی کنید تا بتوانید این پروسه را بهبود بدهید. گاهی اوقات بسته بندی نامناسب باعث می شود غذا خمیر شود و کیفیت آن از بین برود به خصوص در جعبه فست فود که بدون راه هوا طراحی شده باشد ترد بودن سیب زمینی ها از بین می رود. این موضوعات را می توان با یک نظر سنجی ساده از مشتری پیدا کرد و برای آن ها راه حل مناسب پیدا کرد.
بسته بندی های مختلف را امتحان کنید تا به بهترین گزینه موجود برسید.چالش های بسته بندی
با سرویس های پیک موتوری قرارداد ببندید تا محصولات شما را به سرعت و با دقت به دست مشتری برسانند.
ساعات شلوغ خود را پیش بینی کرده و برای آن ها برنامه ریزی کنید تا در بسته بندی و ارسال دچار مشکل نشوید.
از بسته بندی هایی استفاده کنید که به آسانی باز و بسته می شوند تا سرعت شما در بسته بندی بالارود. به عنوان مثال اگر جعبه ای به منگنه کردن نیاز دارد مطمئنا گزینه مناسبی نیست.