احمدوند گفت: خرید چهارگونه از اقلام مصرفی جامعه از جمله تنقلات، نوشت افزار، اقلام بهداشتی و آب معدنی که در نام و بسته بندی آن ها به زبان فارسی توجه نشده باشد، از طرف دولت ممنوع اعلام شد.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایرنا، جلسه شورای پاسداشت زبان فارسی با حضور غلامعلی حدادعادل رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، یاسر احمدوند رئیس شورای هماهنگی پاسداشت زبان فارسی، ایرج قره داغی سرپرست دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی، علی فروزانفر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، علیاکبر ابراهیمی مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر و سعید تاجفرنیا مدیرکل روابط عمومی سازمان صدا و سیما ۸ خرداد ۱۴۰۳ در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
احمدوند با اعلام اینکه ۲ تغییر در آیین نامه خرید محصولات دولتی اتفاق افتادهاست، توضیح داد: در نتیجه این دو تغییر، خرید ۴ گونه از اقلام از طرف دولت ممنوع اعلام میشود از جمله تنقلات، نوشت افزار، اقلام بهداشتی و آب معدنی که در نام و بسته بندی به زبان فارسی توجه نشده باشد. در این موارد با توجه به تولید خوب داخل، میتوان این محدودیت را اعلام کرد.
به گفته رئیس شورای هماهنگی پاسداشت زبان فارسی، در زمینه ممنوعیت خرید برخی از اقلام، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، موارد را به وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد؛ از آنجایی که وزارت صمت مخالفت نکرد، این محدودیت انجام خواهدشد.
بیشتر بخوانید: بیستمین جشنواره چاپ و توجه ویژه به زیبایی شناسی و زبان فارسی
معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه زحمت این کارگروه با بیتوجهی صدا و سیما نادیده گرفته میشود، ادامه داد: حتی نام برخی برنامههای تلویزیونی و رادیویی بیگانه است، ۹ برنامه در صدا و سیما داریم که اسامی بیگانه دارد.