نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ و بستهبندی ایران با اشاره به اینکه فعالیت صنعت چاپ کشور در بخش صنایع دارویی و غذایی بسیار حساس است گفت: چنانچه برنامه مشترک وزارت نیرو و وزارت صمت برای مدیریت مصرف برق صنایع به درستی و ناهماهنگی اجرایی شود نسبت به سالهای گذشته میتواند ۱۰۰ درصد مفید و موثر واقع شود.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایلنا؛ امیرهومن محمدی، نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ و بستهبندی ایران با اشاره به تاثیر مدیریت مصرف برق در فعالیت صنایع کشور، اظهار داشت: امید است امسال برنامهریزی مدیریت مصرف با دقت اجرایی شود؛ بهطوریکه در اجرای این برنامه شاهد بیبرنامگی نباشیم.
حساسیت صنعت چاپ در بخش صنایع دارویی و غذایی
وی افزود: فعالیت صنعت چاپ کشور به ویژه بخشی که در همکاری با صنایع دارویی و غذایی است به جهت ثبت سفارش و ارائه محصول بسیار حساس است، به شکلی که باید در مدت زمان کوتاه و مقرر سفارشات به مرحله نهایی برسند چراکه مربوط به بخش بهداشت و درمان کشور میشود.
نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ و بستهبندی ایران با بیان اینکه بر اساس برنامهریزی اعلام شده از سوی وزارت نیرو، مقرر است یک روز از ایام هفته برای یک شیفت کاری، برق مجتمع چاپ و بستهبندی واحد صنعتی تحت مدیریتش محدود و در سایر روزهای هفته جبران شود، گفت: صنعت چاپ جزء صنایعی به شمار میرود که میزان مصرف برق در آن بسیار بالاست، به نظر میرسد برای تامین انرژی این قبیل از صنایع در زمان قطعی برنامهریزی شده برق، برای راهاندازی موتور برق، سوختهای دیگری مانند گازوئیل جایگزین شود.
بیشتر بخوانید: اختلال در عملکرد دستگاه های چاپ با قطعی مکرر برق
این فعال صنعت چاپ و بستهبندی تاکید کرد: اگر برنامه مشترک وزارت نیرو و وزارت صمت برای مدیریت مصرف برق صنایع به درستی و بدون هیچگونه خلل و ناهماهنگی اجرایی شود نسبت به سالهای گذشته ۱۰۰ درصد میتواند مفید و موثر واقع شود.
صنایع دارویی و غذایی