در مطلب پیش رو علت ساخت جعبه های پیتزا به صورت مربعی و قرار دادن پیتزای گرد درون آن است.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از الوان؛ پیتزا غذای مورد علاقه بسیاری از مردم است، اما آیا کسی تا به حال فکر کرده که چرا آنها را در بستههای مربعی قرار داده یا به شکل دایره طراحی کرده و به صورت مثلث تکه میکنند؟ در پاسخ به این سوال، وب سایت رسمی planet planet توضیح داد: هیچ پاسخ قطعی برای این سوال وجود ندارد، اما دلیل آن تا حدودی این است که ساخت جعبه های گرد سخت تر است و ظروف مربع باعث می شود که از سالم بودن غذا مطمئن شد، به علاوه نسخه های قدیمی پیتزا مربع بوده و شکل جعبه می تواند ارتباطی با آن داشته باشد.
دلیل ساخت جعبه های پیتزا به شکل مربع
ساخت یک جعبه گرد بیشتر از ساخته جعبه های مربع زمان می برد و بسیاری از جعبه ها دارای شکل اولیه مربع هستند. تنها کاری که سازنده باید انجام دهد تنظیم طول، ارتفاع و عرض جعبه است. جعبه های مربع شکل، پیتزای گرد را ایمن تر نگه می دارند، خمیر در گوشه ها متوقف می شود و پیتزا نمی تواند در همه نقاط بلغزد. احتمالاً دلیل ساخت مربعی جعبه های پیتزا این است که گفته می شود اولین نوع پیتزا به شکل مربع بوده است.
در مورد شکل خود پیتزا، تعدادی از کارشناسان توضیح دادند که تبدیل خمیر به یک دایره آسان است. پیتزا به صورت مثلث برش داده می شود، زیرا این متداول ترین روش تقسیم دایره به طور مساوی است و برش ها نیز می توانند تا شوند، همان طور که در نیویورک معمول است.
بیشتر بخوانید: ویژگی های یک جعبه مناسب
در پایان، تهیه پیتزا به شکل گرد از هر شکل دیگری آسان تر است، مربع سازی جعبه های پیتزا راحت تر و ارزان تر از گرد است و آن ها به مثلث تقسیم می شوند، زیرا این روش طبیعی تقسیم دایره است.