مدیرکل استاندارد فارس گفت: از آنجایی که جعبه های بسته بندی پیتزا مشمول مقررات استاندارد اجباری است لذا تولید و توزیع آن ها باید با علامت استاندارد صورت پذیرد و چنانچه جعبه فاقد علامت استاندارد باشند برای مصرف کننده می تواند خطرناک باشد.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از خبرگزاری فارس از شیراز، محمدمهدی رزمجو مدیرکل استاندارد فارس اعلام کرد: از آنجائی که جعبه های بسته بندی پیتزا مشمول مقررات استاندارد اجباری است لذا تولید و توزیع آن ها باید با علامت استاندارد صورت پذیرد و چنانچه جعبه فاقد علامت استاندارد باشند برای مصرف کننده می تواند خطرناک باشد.
مدیرکل استاندارد فارس گفت: جعبه های بسته بندی پیتزایی که علامت استاندارد دارد یعنی نظارت های لازم شامل آزمون های میکروبی و فیزیکی مطابق استانداردهای مربوطه بر روی آن ها انجام شده و لذا تهدیدی برای سلامت مصرف کننده به وجود نمی آورند.
رزمجو یادآور شد که به دلیل تعدد محل های مصرف و و وجود تعداد زیاد فست فودهای موجود در استان، نظارت بر تمامی محل های مذکور مشکل است اما این اداره کل در حد توان به وظیفه خود که نظارت بر این مراکز است عمل کرده و بازرسی و نظارت از فست فودها را انجام می دهد که دقت شهروندان محترم نیز در این زمینه نیز بسیار کارساز و موثر خواهد بود.
مدیرکل استاندارد فارس تاکید کرد که بهترین ناظر، مصرف کنندگان هستند و آن ها هستند که باید دقت کنند پیتزا را در چه جعبه ای از فروشنده دریافت می کنند.
رزمجو با اشاره به علامت های استاندارد حک شده بر جعبه های بسته بندی پیتزا اعلام کرد که یکی از این علامت ها هنگام تولید مقوای استاندارد در کارخانه بر آن زده می شود و علامت استانداردی نیز هنگام برش و تهیه جعبه، در فضای خارج از جعبه ها حک می شود که مصرف کننده می بایست به این علامت ها توجه نماید.
بیشتر بخوانید: روش های تشخیص جعبه های فست فود تقلبی
مدیر کل استاندارد فارس بابیان اینکه مهمترین عامل بازدارندگی در این مسائل عدم خرید کالای غیراستاندارد توسط مشتریان است، اضافه کرد که اگر مردم تخلفی را در این خصوص مشاهده کردند با شماره تلفن ۳۶۲۶۴۴۰۶ اداره کل استاندارد فارس تماس بگیرند تا با متخلفان برخورد قانونی صورت پذیرد.