ضرورت بهره مندی از آخرین استانداردهای چاپ و بسته‌ بندی

    گفت و گو با بابک عابدین، رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ و بسته بندی ایران

    0
    133
    راهکارهای تحقق شعار سال در حوزه چاپ و بسته بندی عابدین

    رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ و بسته بندی ایران گفت:‌ به‌ منظور حضور قوی در بازارهای جهانی و توسعه صادرات، توسعه استانداردهای چاپ و بسته‌ بندی و اطلاع از آخرین استانداردهای روز جهان ضروری است.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایرنا؛ بابک عابدین، رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ و بسته بندی ایران اظهار داشت: در راستای توسعه صادرات و فعالیت‌ های اقتصادی برون‌ مرزی باید شرایط ویژه ‌ای ایجاد شود.

    وی افزود: باید شرایط حضور فیزیکی در نمایشگاه‌ های بین‌ المللی به عنوان هیئت ‌های تجاری برای تحقیق بازار و انتقال دانش برای توسعه فعالیت ‌های کاری شکل بگیرد.

    رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ تاکید کرد: بر همین اساس باید سرمایه‌گذاری ‌های گسترده ‌ای داشته باشیم، یا اینکه از نیازهای بازارهای تجاری و بین المللی در سطح منطقه و جهان اطلاع داشته باشیم.

    ضرورت بهره مندی از آخرین استانداردهای چاپ و بسته‌ بندی بهره مندی از استانداردهای چاپ و بسته‌ بندی جهانی نیاز صادرات 

    وی با اشاره به اینکه تولیدات داخلی ما متناسب با استانداردهای کشورمان است، خاطرنشان‌کرد: تولیدات مورد تقاضای کشورهای هدف، استانداردهای چاپ و بسته‌ بندی همان کشورها یا استانداردهای جهانی را طلب می‌ کند.

    رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ و بسته بندی ایران توضیح‌داد: برای مثال در زمینه تولید سازگار با محیط زیست، تولید استانداردهای سلامت، تولید عدم انتقال آلاینده های فرار یا میکروبی به محصولات مختلف غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی و استانداردهای فنی و مهندسی و مسائلی نظیر کاهش مصارف انرژی، نیازمند اجرای استانداردهای چاپ و بسته‌ بندی جهانی هستیم.

    وی با تاکید بر اینکه باید از استانداردهای چاپ و بسته‌ بندی جهانی اطلاع داشته باشیم، افزود: محصولاتی که می ‌خواهیم تولید کنیم را باید با استانداردهای جهانی مطابقت دهیم تا در جامعه بین ‌المللی مورد تایید و فروش قرار بگیرد.

    عابدین ادامه ‌داد: برای مثال درباره محصولات دارویی باید بدانیم «جی. ام. پی» ‌های دارویی مورد تقاضای بازار هدف ما در کشورهای مختلف چیست. ممکن است گفته شود در عراق یا افغانستان چنین استانداردهایی را ندارند، اما رقبای اروپایی و غربی ما آن استانداردها را برای این کشورها اجرا می کنند.

    جی. ام. پی مخفف Manufactory Processes Good به معنای عملیات تولید خوب است که به عنوان بخشی از سامانه تضمین کیفیت محصول برای اطمینان از کارآیی فرآورده به کار برده می شود.

    وی یادآور شد: کشورهای رقیب در مجامع تصمیم‌ گیرنده در کشورهای هدف نفوذ می‌ کنند و استانداردهایی را ارائه می‌ دهند و به ‌طور مثال می ‌گویند استانداردهای دارویی باید به این شکل باشد.

    این مقام صنفی گفت: اگر داروی ایران هم به آن کشور هدف برود و این استانداردها در زمینه بسته بندی، تولید و شرایط دیگر اجرا نشده باشد، حتی ممکن است از وزارت بهداشت عراق برگشت بخورد، زیرا رقیب هزینه کرده و برای اینکه محصولش در آنجا به فروش برود ایران را به عدم رعایت استانداردهای چاپ و بسته‌ بندی جهانی متهم می ‌کند و کشور هدف نیز از نبود استانداردهای جهانی انتقاد می‌ کند.

    بیشتر بخوانید: استانداردهای بسته بندی پسته صادراتی

     استانداردهای چاپ و بسته‌ بندی دخیل کردن بخش خصوصی در تصمیم‌ گیری ‌ها

    وی در ادامه تاکید کرد: دولت باید امکاناتی را برای حضور و مداخله بخش خصوصی در تصمیم‌ گیری ‌ها ایجاد کند تا موانع و معضلات این حوزه را بتوان با سرعت و دقت رفع و از ایجاد موانع جدید پیشگیری کرد؛ البته پیشگیری بسیار مهمتر و عاقلانه‌ تر است.

    عابدین یادآور شد: در صورتی که زمینه حضور پُر رنگ ‌تر بخش خصوصی با حمایت دولت در تصمیم‌ گیری‌ ها فراهم شود، دیگر نمی ‌توان گفت که دولت به تنهایی تصمیم‌ گیری کرده و دیگران در بروز این مشکلات دخیل نبوده ‌اند.

    رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ و بسته بندی ایران با بیان اینکه قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار نیازمند بازنگری از سوی دولت است، اظهار داشت: در این قانون استفاده حداکثری از توان بخش خصوصی در زمینه تصمیم‌ گیری و مراحل تصمیم‌ سازی بخش دولتی مورد تاکید قرار گرفته است.

    استانداردهای چاپ و بسته‌ بندی

    مقاله قبلیشکست انحصار کاغذ وارداتی با کمک تولید داخلی
    مقاله بعدیپاندمی کرونا و ۳ درسی که به مدیران برندها آموخت

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.