طرح ماهانه ارزیابی کیفیت بسته بندی و عرضه مرغ در کشتارگاههای طیور در سطح شهرستان اجرا میشود.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایرنا -“مجید حاتمی نیا روز سه شنبه به رسانهها اعلام کرد: طرح ماهانه ارزیابی کیفیت بسته بندی و عرضه مرغ با پشتیبانی اداره کل دامپزشکی استان خرم آباد به منظور بررسی وضعیت بهداشتی کشتار مرغ در کشتارگاه ها و پایش کیفیت محصول نهایی پس از بسته بندی مرغ و توزیع در سطح شهر به صورت ماهیانه انجام می شود.
بیشتر بخوانید:
ناتوانی صنعت بسته بندی ایران در رقابت جهانی
وضعیت صنعت سورت و بسته بندی در آذربایجان غربی
فاکتورهای کیفیت بسته بندی و عرضه مرغ
وی اظهار داشت: طی آن فاکتورهایی مانند کیفیت ظاهری و بهداشت بسته بندی، میانگین میزان خونابه، وجود اجزای غیر خوراکی و حرام در داخل بسته بندی بررسی میشود.
وی افزود: در این طرح به منظور صیانت از حقوق مصرف کنندگان و جلوگیری از هرگونه سودجویی در کشتارگاهها علاوه بر بررسی موارد بهداشتی، از حضور کارشناسان صنعت، معدن و تجارت و در صورت نیاز از حضور کارشناسان تعزیرات حکومتی در جهت پیگیری و اعمال قانون استفاده میشود.