DS Smith میگوید که توانسته نخستین جعبه پایه فیبر را برای استفاده در Circular Design Metrics که برنامهای برای کاهش ضایعات غذا در شرایط اقلیمی نامناسب است را تولید کند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از هنر بسته بندی:این برنامه به شرکتهایی پیشنهاد میشود که پایداری را موضوعی مهم در چرخه توزیع بستهبندی خود قرار دادهاند. این برنامه بر بهینهسازی چرخه تامین با استفاده از مواداولیه ۱۰۰درصد تجدیدپذیر و قابل بازیافت تاکید دارد و بهرهوری مواداولیه در آن ۹۹درصد است. همچنین بهکارگیری مواد ۹۵درصد بازیافتی و استفاده مجدد از بستهبندیها برای کاهش اثر کربنی، از دیگر شرایط این برنامه است.
بیشتر بخوانید: پرکاربردترین انواع رول استرچ ها در بسته بندی
طراحی بسته بندی جدید به منظور کاهش ضایعات غذا
جعبه COP26 تعداد محدودی بستهبندی است برای ارایه آبجو و انواع نان با هدف جلب توجه به کاهش ضایعات غذایی و درنتیجه کاهش انتشار کربن. این جعبه همچنین با اصول PACE شرکت تولید شده که همانا به کارگیری بسته بندی کاملا متناسب با اندازه محصول (نه بزرگتر) و بهینهسازی مصرف فیبر و درنهایت کاهش انتشار Co2 است. شرکت معتقد است که: «طراحی از عناصر کلیدی اقتصاد دایرهای است و ما طراحانمان را به گونهای پرورش میدهیم که این اصول را به طور مداوم در نظر بگیرند. این نوع جعبه برای نخستین بار در صنعت FMCG طراحی و تولید شده است.»