کارخانه نیمه راکد کارتن شبنم در مراغه با راه اندازی مجدد سه خط تولید خمیر، ورق کارتن و کارتن، برای ۸۵ نفر ایجاد شغل کرده است.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از صدا و سیما، سرمایه گذار جدید کارخانه کارتن شبنم گفت: این واحد با حدود ۱۰ سال سابقه تولید با ۳۰ نفر کارگر به صورت نیمه فعال کار می کرد.
رامین عالیشاه، سرمایه گذار جدید کارخانه کارتن شبنم بیان کرد: در راه اندازی مجدد این کارخانه با سه خط تولید خمیر، ورق کارتن و کارتن، برای ۸۵ نفر افزایش شغل ایجاد شده است.
وی اضافه کرد: این کارخانه در دوران رکود روزانه ۳ تن ورق کارتن تولید می کرد که در راه اندازی مجدد این مقدار به ۱۰ تن افزایش یافته است.
مدیر کارخانه کارتن شبنم مراغه افزود: علاو بر ورق در خط تولید کارتن این کارخانه روزانه ۱۵ هزار عدد جعبه کارتنی تولید و در اختیار واحدهای تولیدی قرار می گیرد.
وی گفت: راه اندازی خط های تولید جدید و نوسازی ماشین آلات و افزایش سه برابری تولید و اشتغال از دیگر برنامه های این مدیریت جدی برای رونق تولید در این کارخانه است.
عالیشاه، با بیان اینکه برای راه اندازی دوباره این کارخانه ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه شده افزود: برای نوسازی ماشین آلات و راه انداز خط های تولید جدید ۵۰۰ میلیارد ریال دیگر هزینه می شود.
بازدید معاون استاندار شهرستان مراغه از کارخانه کارتن شبنم مراغه
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه روز سه شنبه به همراه برخی از روسای ادارات شهرستان در بازدید از کارخانه کارتن شبنم مراغه اظهار داشت: این واحد تولیدی از ۵ سال پیش به دلیل مشکلات متعدد تعطیل شده بود که با تغییر مدیریت از آخر خرداد ماه امسال به چرخه تولید بازگشت.
وی گفت: سرمایه گذاری فعلی این واحد ۲۰ میلیارد تومان است و در این مجموعه پیش از این ۲۵ نفر مشغول به کار بودند که در حال حاضر این تعداد به ۸۵ نفر افزایش یافته است.
وی افزود: در این واحد تولیدی ۴۰ هزار متر در روز ورق کارتن و ۱۰ تن در روز کاغذ تولید می شود.
فرماندار مراغه به طرح توسعه و تولید این مجموعه اشاره کرد و گفت: با تامین اعتبار ۵۰ میلیارد تومان از سوی سرمایه گذار این واحد تولیدی می تواند روزانه ۱۰۰ تن کاغذهای فلوتینگ و کرافت تولید کند.
موسوی حسینی گفت: این واحد تولیدی در راستای حفظ محیط زیست و استفاده از ظرفیت بازیافتگی مواد اولیه مورد نیاز را با جمع آوری کاغذهای باطل تامین می کند.
وی ادامه داد: حمایت از واحدهای تولیدی و سرمایه گذاری در حوزه های کشاورزی و گردشگری از اصلی ترین برنامه های دولت در شهرستان است.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
بیشتر بخوانید: تسریع در تامین مواد اولیه صنعت کارتن سازی