صنایع بسته بندی زعفران در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد و زعفران تولیدی این استان با نام دیگر استان ها به بازار عرضه می شود.
یکی از کشاورزان چهارمحال و بختیاری به خبرنگار بازار گفت: در حال حاضر صنایع بسته بندی زعفران در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد و زعفران تولیدی این استان با نام دیگر استان ها به بازار عرضه می شود.
حسینی بیان کرد: بخش قابل توجهی از زعفران تولیدی استان به استان خراسان رضوی ارسال می شود و در آنجا بسته بندی می شود.
وی ادامه داد: فعال شدن صنایع بسته بندی زعفران در این استان موجب حذف دلان می شود و کشاورزان زعفران های تولیدی خود را در اختیار کارخانه بسته بندی قرار می دهند و این امر موجب افزایش درآمد کشاورزان می شود.تولید زعفران در این استان در سالجاری به ۹۶۰ کیلوگرم رسیده است.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفت وگو با خبرنگار بازار گفت: سطح زیر کشت محصول زعفران در استان چهارمحال و بختیاری ۲۳۸ هکتار است و در سالجاری شاهد رشد ۱۵درصدی تولید این محصول هستیم.
ابراهیم شیرانی بیان کرد: تولید زعفران در این استان در سالجاری به ۹۶۰ کیلوگرم رسیده است.
وی با بیان اینکه تولید زعفران در این استان اشتغال قابل توجهی ایجاد کرده است، گفت: در زمان برداشت، به طور متوسط زمینه اشتغال بیش از ۵۰ نفر در هر هکتار در این استان فراهم میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد از محصول زعفران تولیدی این استان به خراسان رضوی ارسال می شود و با برند های مختلف راهی بازار و بخشی نیز صادر می شود.
وی ادامه داد: فعال سازی واحد صنایع تبدیلی وبسته بندی زعفران در چهارمحال و بختیاری ضروری است و این امر زمینه ساز برند سازی زعفران این استان می شود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: فعال سازی واحد صنایع تبدیلی و بسته بندی زعفران، اشتغال این بخش را در استان افزایش قابل توجهی می دهد.
خام فروشی زعفران در این استان از مهمترین مشکلات در بخش کشاورزی این استان است که به دنبال جذب سرمایه گذار برای راه اندازی صنایع تبدیلی و بسته بندی زعفران هست.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفت وگو با خبرنگار بازار گفت: در حال حاضر هیچ واحد بسته بندی و صنایع تبدیلی زعفران در چهارمحال و بختیاری فعال نشده است.
طهمورث فتاحی بیان کرد: در حال حاضر شش مجوز برای راهاندازی کارگاههای کوچک بستهبندی محصول زعفران در استان صادر شده اما هیچ کارگاهی فعال نشده است.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: خام فروشی زعفران در این استان از مهمترین مشکلات در بخش کشاورزی این استان است که به دنبال جذب سرمایه گذار برای راه اندازی بسته بندی زعفران در چهارمحال و بختیاری هست.
وی ادامه داد: حمایت های لازم از بخش خصوصی برای سرمایه گذاران در این بخش انجام می شود و در تلاش هستیم که شرکت تعاونی زعفرانکاران در استان راه اندازی کنیم که این مهم نخستین گام در مسیر برند سازی زعفران در این استان است.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ورود کارآفرینان به بخش بسته بندی زعفران در چهارمحال و بختیاری ضروری است.
فعال شدن صنایع تبدیلی و بسته بندی زعفران در چهارمحال و بختیاری می تواند مسیر جدیدی در توسعه بخش کشاورزی فراهم کند و بسیاری از مشکلات از جمله درآمد پایین کشاورزی و بیکاری را در این استان حل کند.
بیشتر بخوانید: