تاکید Smithers بر بازنویسی استراتژی ها بر روی بازار بسته بندی
همزمان با افزایش تقاضا برای لیبل و چاپ های بسته بندی، Smithers در گزارشی جدید تصریح کرد که تولیدکنندگان قطعات و تجهیزات اصلی (OEMs)، تامینکنندگان مرکب و ارایهدهندگان خدمات چاپ، استراتژیهای خود را براساس تاثیرات موضوع پایداری و همهگیری کووید۱۹ بر روی صنعت بستهبندی هماهنگ و بازنویسی کنند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از هنر بسته بندی، دادههای به دست آمده از بازار جهانی چاپهای بستهبندی نشان میدهد که ارزش این بازار در سال ۲۰۲۱ حدود ۴۵۶.۳ میلیارد دلار بوده است که بر طبق پیشبینیها با رشد ۳.۱ درصدی سالانه، به رقم ۵۵۱.۳ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۷ خواهد رسید.
در همین حال، چاپ جهانی مقوای کروگیت، جعبه های مقوایی، پلاستیک های سخت و انعطاف پذیر، فلز و لیبل، احتمالا از معادل ۱۳ تریلیون چاپ A4 به ۱۵.۴ تریلیون افزایش یافته است.
با پیشبینی نرخ رشد مرکب سالانه (CAGR) بیش از ۱۰ درصد تا سال ۲۰۲۷، چاپ دیجیتال برای بسته بندی به گفته Smithers رشدی قابل توجه خواهد داشت. گزارش Smithers می افزاید که ارایه دهندگان خدمات چاپی، سرمایه گذاری قابل توجهی را از جانب OEM دیجیتال در بخش تحقیق و توسعه دریافت خواهند کرد که درنهایت منجر به بهبود تولید، قابلیت اطمینان و رقابت قیمتی بین چاپ دیجیتال و تولید آنالوگ خواهد شد.
فلکسوگرافی کماکان پردرخواستترین بخش از میان این فرآیندهای چاپی باقی خواهد ماند و حدود ۳۶ درصد از بازار امروزی را به لطف استفاده زیاد و مستمر از مقواهای کروگیت، لیبل و پلاستیکهای انعطافپذیر در اختیار خواهد داشت و پیشبینی میشود که به رشد مرکب سالانه ۲.۴ تا سال ۲۰۲۷ برسد. سایر فرآیندهای آنالوگ شامل لیتوگرافی و افست، احتمالا رشد ارگانیک با مشارکت بازارهای در حال توسعه طی پنج سال آینده را تجربه خواهند کرد.
الگوهای خرید تغییر یافته پس از همه گیری کرونا نیازمند کاهش زمانهای تغییر یا تعمیر و پیاده سازی مدل های کسبوکار بر اساس مدل چاپ متناسب با تقاضا است. از سوی دیگر گفته می شود که ظهور تجارت الکترونیک طیف جدیدی از فرصت ها را برای فناوری های چاپ و مدلهای تجاری فراهم می کند تا طرح ها و گرافیک های چاپی را با سیستم تحویل درب منزل مشتری مطابقت دهند.
Smithers همچنین به این اشاره دارد که ارایه دهندگان خدمات چاپی باید در برابر اختلال در زنجیره تامین، مقاوم تر و چابکتر شوند بهعنوان مثال این مدل، صحبت از بازگشت تولید به کشور میزبان (Re-Shoring) در مورد کالاهای ضروری FMCG میکند.
بیشتر بخوانید: دستگاه بسته بندی «کارتنینگ» توسط متخصصان ایرانی بومی سازی شد
امید است فناوری های چاپ دیجیتال، بهویژه جوهرافشان، با بهبود راندمان هزینه ای و تسهیل تولید، خالق مشاغلی با تعداد پرسنل کمتر باشد. فناوریهای Industry 4.0 میتواند با کاهش نیاز به نیروی کار ماهر و بهبود فرآیند چاپ- از کیفیت چاپ گرفته تا ثبات تولید- هم برای تولید دیجیتال و هم آنالوگ مفید باشند.
گزارش کامل Smithers طیف گستردهای از انواع بسته بندی، فرآیندهای چاپ و بخش کالای نهایی در تعداد زیادی از کشورهای جهان را پوشش می دهد.