محققان در اسپانیا راهی برای تبدیل ضایعات درخت آووکادو به بسته بندی پایدار مواد غذایی پیدا کردهاند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، محققان در اسپانیا راهی برای تبدیل ضایعات هرس درخت آووکادو به بستهبندی پایدار مواد غذایی پیدا کردهاند.
آنها با استفاده از فرآیند شکنش، الیاف لیگنوسلولزی را از ضایعات استخراج کرده و سپس از این الیاف برای تقویت پلیاتیلن زیستی به نوعی پلاستیک زیستی قابل تجزیه استفاده میکنند.
این ماده جدید بسته بندی پایدار مواد غذایی نسبت به بستهبندیهای پلاستیکی سنتی، قویتر و بادوامتر است، به این معنی که میتوان از آن برای بستهبندی طیف گستردهتری از مواد غذایی استفاده کرد.
همچنین آنها قابل تجزیه زیستی هستند به این معنی که در محیطزیست به راحتی تجزیه میشوند و سبب آلودگی پلاستیکی نمیگردند.
انقلابی در بسته بندی پایدار مواد غذایی
به علاوه استفاده از ضایعات برای ساخت این ماده جدید به کاهش پسماندهای کشاورزی کمک می کند. هر ساله میلیونها تن ضایعات درخت آووکادو تولید میگردد که اغلب سوزانده میشود یا در محل دفن زباله دفع میشود.
بیشتر بخوانید: استفاده از مواد گیاهی در ساخت پلاستیک بستهبندی
این ماده جدید بسته بندی پایدار مواد غذایی پتانسیل انقلابی در صنعت بستهبندی مواد غذایی را دارد. یک جایگزین پایدار و سازگار با محیطزیست برای بستهبندیهای پلاستیکی سنتی ارائه میدهد و میتواند به کاهش ضایعات کشاورزی کمک کند.