مدیر فنی مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز؛ خودکفایی ایران در حوزه بسته بندی

    0
    54
    مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز

    مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز؛ حضوری قدرتمند

    مدیر فنی چاپ و پیش از چاپ مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز ضمن بیان اینکه تامین کنندگان اقلام بسته بندی دارویی حضوری قدرتمند در ششمین نمایشگاه فارمکس داشتند، به ارائه نظرات خود در رابطه با این حوزه از بسته بندی پرداخت و بیان داشت که ایران در حوزه بسته بندی به خودکفایی رسیده است. 

    بهبود زارعی، فارغ‌التحصیل مکانیک و MBA مدیریت استراتژی، مدیر فنی چاپ و پیش از چاپ مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز در گفت و گو با خبرنگار چاپ و نشر آنلاین، اظهار داشت: چاپ تیراژه از سال ۱۳۸۷ به مدیریت مهندس امیر زارعی با خرید تمامی سهام یکی از چاپخانه‌های قدیمی و معتبر تبریز و با تجهیز و بروزرسانی ماشین‌آلات و امکانات مجموعه راه اندازی شده است، این مجموعه با سرمایه‌گذاری و بروزرسانی های مستمر در طول این سال‌ها، هم اکنون به عنوان بزرگترین و جامع‌ترین مجتمع چاپی شمال‌غرب کشور شناخته شده و یکی از ده شرکت برتر در حوزه چاپ و بسته‌بندی محسوب می‌شود.

    وی در رابطه با حضور در ششمین نمایشگاه فارمکس بیان داشت: همانطور که می‌دانیم نمایشگاه‌های صنعتی در همه‌ی جای دنیا  ویترین فعالیت‌های صنایع مختلف محسوب می شوند که صاحبان صنایع سعی می‌کنند حاصل تحقیقات، فناوری‌ها و تولیداتشان را در شوروم بزرگی به نام نمایشگاه در معرض دید مخاطبان و مشتریان باالقوه خود قرار دهند، ما هم این دومین دوره ای بود که در نمایشگاه فارمکس که یکی از نمایشگاه‌های معتبر و باسابقه حوزه دارویی کشور است به عنوان تامین کننده اقلام بسته‌بندی محصولات دارویی حضور داشتیم.

    زارعی تصریح کرد: هدف از شرکت در نمایشگاه برای برخی غرفه‌داران حضور در کنار عامه مردم و معرفی محصولاتی است که در کف بازار عرضه می‌شوند، ولی با توجه به ماهیت این نمایشگاه که یک نمایشگاه تخصصی با جامعه هدف مشخص است، بازدیدکنندگان تخصصی مهم‌تر هستند. برای مجموعه ما در کنار ارتباط با بازدیدکنندگان عمومی و تخصصی، ارتباط با مسئولان و غرفه‌های صاحبان صنایع دارویی به عنوان یکی از مشتریان عمده‌ی مجموعه‌ی ما اهمیت داشت و با توجه به اینکه تعداد کارخانه‌های داروسازی که در این نمایشگاه شرکت کرده بودند نیز از سال گذشته کمتر بود.

    مدیر فنی مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز ادامه داد: جمع‌بندی ما در مجموعه و یافته‌های ما از صحبت با دیگر همکاران این بود که در این بخش نیز هدف‌گذاری مورد انتظار صورت نگرفت‌. البته برای جواب دقیق‌تر به این سوال باید از شرکت‌کنندگان دیگر نیز افکارسنجی شود. 

    وی در رابطه با حضور شرکت های چاپ و بسته بندی در نمایشگاه فارمکس گفت: حضور شرکت‌ها و موسسات چاپ و بسته‌بندی در نمایشگاه‌های اینچنینی، بدلیل هم پوشانی وسیعی که صنعت چاپ و بسته‌بندی با طیف وسیع صنایع دیگر دارد به امری ضروری برای معرفی خدمات و ارتباط با صاحبان صنایع و مشتری‌های باالقوه تبدیل شده است، با توجه به اینکه مراکز چاپ و بسته‌بندی بسیار خوب و قدرتمندی در کشور فعال هستند، حضورشان در این نمایشگاه نیز بسیار برجسته و تاثیرگذار بود.

    مدیر فنی مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز در رابطه با کیفیت برگزاری نمایشگاه فارمکس اذعان داشت: من فکر میکنم نمایشگاه امسال از برخی لحاظ بهتر از نمایشگاه‌ سنوات گذشته  واز برخی لحاظ ضعیف تر بود که این بهتر و بدتر بودن بیشتر به لوکیشن برگزاری نمایشگاه ارتباط داشت. 

    زارعی تصریح کرد: مجتمع نمایشگاهی شهر آفتاب بود از لحاظ فضای نمایشگاهی به استانداردهای دنیا نزدیک تر است، مثلا نوع دسترسی از پارکینگ‌ها به سالن‌ها، ابعاد سالن‌ها، امکانات رفاهی مانند تهویه‌ی سالن‌ها و… نقاط قوت این مجموعه است؛ پروداکشن کلی این ایونت نیز با توجه به تجربه‌ی خوبی که تیم برگزاری نمایشگاه از سنوات و حتی نمایشگاه‌های مختلف دیگر داشتند یک برگزاری کم‌نقص و بسیار خوب را تضمین کرده بود.

    وی در همین رابطه ادامه داد: برگزاری ورکشاپ ها، نشست‌ها و سخنرانی‌های  تخصصی، ارتباط سازی بین فعالان زیرشاخه های مختلف صنعت در این رویدادها و… نشان از برنامه‌ریزی و مدیریت خوب این نمایشگاه داشت، ولی دور بودن این مجموعه از بافت شهری و دسترسی سخت تر نسبت‌ به لوکیشن‌های دیگر نمایشگاهی پاشنه‌ آشیل این نمایشگاه شده بود. این مسئله باعث افت تعداد بازدیدکنندگان عمومی و تخصصی و حتی باعث انصراف بسیاری از صاحبان صنایع و حتی ثبت‌نام کنندگان اولیه شده بود. در نتیجه با وجود تمام نکات مثبت نمایشگاه، وقتی هدف اصلی نمایشگاه به طور مطلوب محقق نمی‌شود، نکات فرعی مثبت آن نیز تحت‌الشعاء قرار می‌گیرد.

    مدیر فنی مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز در ادامه در رابطه با وضعیت بسته بندی در ایران بیان داشت: خوشبختانه کشور ما مانند بسیاری از حوزه‌های دیگر صنعت که تقریبا به خودبسندگی خوبی رسیده است، در حوزه چاپ و بسته‌بندی نیز نه تنها از سطح بسیار بالایی برخوردار بوده و در این حوزه به خودکفایی رسیده است، بلکه با ارائه این خدمات به کشورهای همسایه نیز بخشی از بازارهای کشورهای همسایه را نیز در اختیار دارد. مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز

    وی تصریح کرد: مخصوصا شهر تبریز با توجه به وجود مراکز چاپی بسیار مدرن و مجهز، تامین کننده بخش بزرگی از نیاز صنایع کشورهای همجوار مانند جمهوری آذربایجان، افغانستان، اقلیم کردستان عراق و خود کشور عراق و حتی در مواردی کشور ترکیه است، مجموعه ما نیز همکاری خوبی با صاحبان صنایع و تولیدکنندگان این کشورها و حتی کارخانه‌هایی از کشورهای آسیای میانه مثل ازبکستان و تاجیکستان داشته است. اگر به این بازارها دقیق‌تر و عمیق‌تری داشته باشیم ظرفیت همکاری بسیار بالایی با تولیدکنندگان این کشورها  وجود دارد.

    زارعی بیان داشت: موانعی که برای فعالان صنعت چاپ وجود دارد مانند صنایع دیگر است، نوسانات قیمت، افزایش هزینه‌ها و دستمزد پرسنل در کنار عدم افزایش قیمت‌های خدمات، ناهماهنگی مجموعه‌های چاپی و بعضا رقابت‌های ناسالمی که در این حوزه وجود دارد باعث آسیب به این صنعت شده است.

    مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز  ادامه داد: به عنوان مثال مجموعه‌هایی از همکاران ما با شرکت در مناقصه های که خودشان هم می‌دانند توانایی تامین مستمر محصولات و خدمات درخواستی را نخواهند داشت و با ارائه‌ی قیمت‌های بسیار پایین‌تر از استاندارد باعث سردرگمی صنایعی که مشتری این حوزه هستند می‌شوند و معمولا نیز به دلیل همین قیمت‌های پایین غیرمعمول و عدم توانایی تامین زنجیره تولید باعث آسیب به این صنایع، آسیب به خودشان و دیگر همکاران و در نهایت آسیب به این صنعت می‌شوند.

    وی ادامه داد: در حالی که میتوان با هماهنگی بین مجموعه‌های چاپی و استاندار سازی و تثبیت قیمت‌های کالا و خدمات این حوزه، هم رضایت مشتری‌ها را و هم سوددهی معقول تمامی همکاران این حوزه را تامین و تضمین کرد.

    مدیر فنی چاپ و پیش از چاپ مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز در رابطه با انتظار فعالان صنعت چاپ و بسته بندی به ویژه در حوزه دارو از مسئولان، اذعان کرد: موضوعی که دوست داشتم اشاره ای هم به آن بکنم  ناهماهنگی ادارات دولتی در همکاری با صنایع است. متاسفانه تغییر روزانه قوانین دولتی و گمرکی باعث سردرگمی صاحبان صنایع شده است. مدیر فنی مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز

    زارعی افزود: صاحبان صنایع در حالی که با این همه مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند، بعد از فائق آمدن به این مشکلات باید با مانع بزرگترین به اسم پیچیدگی و تغییر دوره‌ای و حتی روزانه قوانین روبرو ‌شوند. بحث تغییرات در حوزه واردات کاغذ و مقوا یکی از این حوزه‌ها است که متاسفانه با کارهای غیرکارشناسی که صورت میگیرد بازار کاغذ بسیار آشفته شده، و تغییرات ناگهانی و متعدد قوانین این حوزه شوک‌های متعددی به این بازار وارد می‌کند که دائما تولیدکننده‌ها و مشتری‌های صنعت چاپ و بسته‌بندی را متضرر کرده و سود این شوک‌درمانی ها به جیب دلالان و محتکران کاغذ می‌رود. مدیر فنی مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز

    بیشتر بخوانید: بازدید از چاپ تیراژه تبریز

    مدیر فنی مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز ادامه داد: یکی دیگر از حوزه‌هایی که بسیار باعث ناامیدی و سد محکمی در برابر واردات تجهیز و بروزرسانی صنایع است بحث ناهماهنگی بین ادارات صنایع و گمرک است، به عنوان مثال مجموعه ما با تلاش بسیار و با سرمایه کاملا شخصی بیشتر از یک سال است که چندین دستگاه جدید حوزه چاپ و پس از چاپ را وارد کرده است ولی بدلیل این ناهماهنگی‌ها حدود یکسال است که هنوز از گمرک ترخیص نشده است.

    زارعی خاطرنشان کرد: ما می‌رویم کل تحریم‌های صنعتی و بانکی دنیا را دور می‌زنیم و ماشین‌آلات و تجهیزات وارد می‌کنیم، ولی در تودرتوی قوانین دست و پاگیر داخلی از داخل تحریم می‌شویم و سرمایه‌ها و وقت و انرژی مجموعه‌هایی مثل ما دچار فرسایش می‌شوند. با وجود این پیچیدگی قوانین و نبود گوش شنوا در سطح مدیریت دولتی، سخن از جهش تولید با مشارکت مردم که نام سال ۱۴۰۳ و تاکید مقام معظم رهبری است معنایی ندارد.مدیر فنی مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز   مدیر فنی مجتمع چاپ و بسته‌بندی تیراژه تبریز

    مقاله قبلیراه های کپی برداری از برند
    مقاله بعدیرشد سه برابری صادرات در دولت سیزدهم

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.