نقش بسته بندی در تبلیغ بصری کالا

    0
    71
    تبلیغ بصری کالا

    در بازارهای جهانی کالاهایی مورد توجه قرار می گیرند که از نظر کیفیت خوب و از دید خریدار از بسته بندی زیبا و مناسب برخوردار باشند. بسته بندی یک تبلیغ بصری کالا به حساب می آید.

     امروزه علاوه بر محافظت از کالا نقش های متعدد دیگری را نیز برای بسته بندی می توان در نظر گرفت. امروزه بسته بندی کالا به عنوان ابزاری جهت بازاریابی و شناسنامه ای برای کالا شناخته می شود که عامل مهم ارتباطی میان تولیدکننده و مصرف کننده است.

    بسته بندی خود به تنهایی تبلیغ بصری کالا می باشد که شرکت ها و دولت ها برای افزایش توان رقابتی خود در بازارهای داخلی و خارجی از آن سود می برند.

    هرچه بسته بندی کالا جذاب تر باشد، مصرف کنندگان بیشتری تمایل به خرید آن محصول خواهند داشت که این امر باعث افزایش فروش کالا می گردد. طراحی و بسته بندی کالا شاید در نگاه اول با اهمیت پنداشته نشود اما زمانی اهمیت آن معلوم می شود که دو محصول مشابه کنار هم در قفسه مغازه ها برای فروش قرار بگیرند.

    نقش بسته بندی در تبلیغ بصری کالا

    تحقیقات نشان می دهد که در مورد محصولات مشابه، مصرف کنندگان محصولی را که دارای بسته بندی جذاب تری باشد ترجیح می دهند به طوری که براساس یک پژوهش حدود ۴۸% از مشتریان با مشاهده محصول در بسته بندی مناسب و جذاب به خرید می پردازند. بسته ‌بندی مناسب همچنین می‌ تواند اثربخشی یک آگهی تبلیغاتی ۵ ثانیه ‌ای را در ذهن مصرف ‌کننده داشته باشد. تبلیغ بصری کالا در غالب یک بسته بندی خوب خود را نشان می دهد.

    پؤوهش موسسه انگلیسی یونایتد بیسکوتیس نشان می دهد که در مطالعات خرده فروشی، مشاهده کالا در قفسه فروشگاه و خرید در یک نگاه ۴۲%، توصیه دیگران ۲۵%، مشاهده تبلیغات ۱۸%، دریافت نمونه های مجانی ۹% و دیگر روش ها تا ۶% فروش را افزایش می دهند. با این وصف، بسته بندی سهم به سزایی در فروش کالا دارد زیرا حدود نیمی از مشتریان با مشاهده محصول در بسته بندی زیبا و جذاب به خرید می پردازند.

     

    نقش بسته بندی در توسعه اقتصادی

    در بازارهای جهانی کالاهایی مورد توجه قرار می گیرند که از نظر کیفیت خوب و از دید خریدار از بسته بندی زیبا و مناسب برخوردار باشند. بسته بندی یک تبلیغ بصری کالا به حساب می آید و به عنوان  یکی از ابزارهای مهم در بازاریابی بین المللی می باشد که نقش به سزایی در موفقیت یک برند و تاثیرات بسیاری در چرخه اقتصادی خواهد داشت. اگرچه متوسط هزینه بسته بندی ۱۰% قیمت تمام شده کالاهای صادراتی است اما می ‌تواند تا ۹۰% باعث ایجاد ارزش افزوده گردد.

    تبلیغ بصری کالا

    این ارزش افزوده از دو جهت مورد بررسی قرار می‌گیرد، از این جهت که سبب افزایش سطح درآمد ملی می ‌گردد، و از جهت دیگر باعث بالا رفتن ارزش محصولات صادراتی می‌شود. به این ترتیب صنعت بسته بندی را می توان از صنایع تاثیرگذار در افزایش درآمد ملی و اشتغال زایی در هر کشوری دانست.

    بیشتر بخوانید:

    تولید رزین های دوستدار محیط زیست در ایران

    استفاده از کاغذهای باطله برای تهیه مقوا

    صادرات قیر با افزایش واحدهای تولیدی بسته بندی

    وضعیت تولید و فرآوری زیتون کرمانشاه

    بسته بندی کالاهای صادراتی

    *بسته بندی کالاهای صادراتی بنا به دلایل زیر بایستی تفاوت هایی با بسته بندی داخلی داشته باشد:

    *توجه به بازار مصرفی، قدرت خرید مردم و فرهنگ و سلیقه کشور مبدا

    *مسافت طولانی تر و حفظ سلامت کالا از مرحله تولید تا مرحله مصرف در کشور مبدا

    *زمان طولانی تر حمل و نقل و احتمال فسادپذیری بیشتر محصول

    *آب و هوای متغیر در مسیر حمل و نقل و در محل فروش و احتمال تاثیرات منفی عوامل جوی و جغرافیایی

    *قابلیت حمل راحت و چیدن روی پالت های استاندارد

    *انتقال ویژگی های محصول به مصرف کننده نهایی

    پلاستیک، متریال رایج بسته بندی صادراتی

    قرن بیستم عصر استفاده از مواد پتروشیمی و پلاستیک در صنعت بسته بندی است. از دهه ۱۹۳۰ به بعد پلاستیک در صنعت بسته بندی روز به روز کاربرد بیشتری پیدا کرد. بسته بندی پلاستیکی شامل طیف وسیعی از فراورده های پلی اتیلنی و پروپیلنی از جمله نایلون، سلفون، استرچ و شیرینگ است. این مواد به دلیل دارا بودن انعطاف پذیری، دوخت پذیری و چاپ پذیری بسیار عالی از پرکاربردترین متریال ها در بسته بندی انواع محصولات و کالاها از جمله محصولات صادراتی هستند.

    خاصیت چاپ و رنگ پذیری این مواد این امکان را می دهد تا به کمک آن ها بتوان لفاف هایی زیبا و چشمگیر برای انواع محصولات غذایی، دارویی، آرایشی، بهداشتی، قطعات صنعتی و… تولید کرد. مهم ترین محصولاتی که در کشور ما به وسیله لفاف های پلاستیکی بسته بندی می شوند مواد غذایی هستند؛ لذا بسته بندی زعفران، بسته بندی کیک و کلوچه، بسته بندی خشکبار و… از عمده ترین تولیدات بسته بندی های پلاستیکی صادراتی در این واحد تولیدی می باشند.

    لازم به ذکر است که طراحی خلاقانه و منحصربفرد در کنار یک چاپ باکیفیت را می توان رمز موفقیت بسته بندی های پلاستیکی در برندسازی و افزایش راندمان فروش در بازارهای بین المللی دانست.

    مقاله قبلیباز خوردهای نمایشگاه مجازی کتاب کرمان
    مقاله بعدیبیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی چاپ، نمایشگاهی تخصصی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.