همزمان با گرامیداشت دهه مبارک فجر، سید محمد مرعشی، مدیرکل تأمین اجتماعی استان خوزستان از شرکت صنایع کاغذسازی پارس هفت تپه بازدید و با مدیران و کارگران این شرکت دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، سید محمد مرعشی، مدیرکل تأمین اجتماعی خوزستان در دیدار با مدیران و کارگران شرکت صنایع کاغذسازی پارس با اشاره به سال رونق تولید و حفظ اشتغال پایدار در واحدهای صنعتی استان، گفت: رویکرد اصلی و هدف متعالی سازمان تأمین اجتماعی حمایت از کارفرمایان و کارگرانی است که علیرغم مشکلات موجود به ویژه تحریم های تحمیلی استکبار توانسته اند با بهره مندی از تخصص نیروی انسانی و منابع داخلی تولید را تداوم بخشند.
مرعشی افزود: تولید ملی مقدمه ای بر اشتغال زایی و امنیت است و امیدواریم همچون گذشته این سازمان بتواند در سایه تعامل و همدلی یاور نیروی کار و پشتیبان کارفرمایان و کارآفرینان ایران اسلامی باشد.
همچنین شاپور ابراهیمی، مدیر داخلی شرکت صنایع کاغذ پارس گفت: صنعت سلولزی یا خمیر و کاغذ برای کشور صنعتی راهبردی محسوب می شود و به عنوان نمادی از توسعه و پیشرفت جامعه به شمار می رود.
وی با تقدیر از سازمان تأمین اجتماعی در همراهی با تولیدکنندگان و مساعدت های به عمل آمده از سوی شعبه هفت تپه افزود: در حال حاضر ۷۰۰ نفر نیروی این شرکت بیمه شده سازمان تأمین اجتماعی هستند.
درباره گروه صنایع کاغذسازی پارس
گروه صنایع کاغذ پارس سال ۱۳۴۶ در شمال خوزستان با هدف استفاده از باگاس تولید شده در کارخانه نیشکر هفت تپه تأسیس شد و در سال ۱۳۴۹ به بهرهبرداری رسید.
دلیل این اقدام و سرمایه گذاری بر روی محصولی به نام باگاس این است که برای تولید خمیر (پالپ) و در پیِ آن تولید کاغذ، دو منبع وجود دارد: درخت – محصولات کشاورزی. از آنجاییکه کشور ایران از نظر بارندگی جزء مناطق خشک و نیمه خشک به شمار میرود و همچنین از منابع جنگلی وسیع برخوردار نیست، هیچگاه محل مناسبی برای تولید کاغذ از درخت نبوده و نخواهد بود.
اما استفاده از محصولات کشاورزی که مهمترین آنها باگاس است، یکی از مزیتهای غیرقابل انکار در ایران و در خاورمیانه به شمار میآید.
این کارخانه پس از راه اندازی تا مدتها تنها تأمین کننده کاغذ چاپ و تحریر داخل کشور بود اما بدلیل صدمات وارده در طی دوران دفاع مقدس و عدم نوسازی و بازسازی در زمان تصدی بخش دولتی، در معرض تعطیلی همیشگی قرار گرفت و وضعیت آن در سالهای منتهی به ۱۳۹۱ به کمتر از ۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسیده بود. مهر ماه سال ۱۳۹۲ فصل جدیدی در کاغذ پارس آغاز شد.
سهام این شرکت به بخش خصوصی (آقای محمدجواد مقدم) واگذار شد و سلسله اقدامات برای بازسازی و نوسازی ماشین آلات، فرآیندها و منابع انسانی آغاز شد و طی دو سال فعالیت شبانه روزی کاغذ پارس به رکورد تولید عمر خود دست یافت؛ همچنین بازارهای صادراتی را نشانه گرفت و سبد محصولات خود را متنوع کرد.
امروز کاغذ پارس با اقتدار تنها تولیدکننده خمیر ویرجین شیمیایی در خاورمیانه، تنها تولیدکننده کاغذ چاپ و تحریر شیمیایی، تولیدکننده کاغذ بهداشتی برای لیوان یکبار مصرف و چندین محصول دیگر است و تا به امروز محصولات این کشور به بیش از ۱۵ کشور دنیا صادر شده است.
در راستای توسعه فعالیتها، سهام این شرکت در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ در فرابورس تهران عرضه عمومی شد و خوشبختانه در این بازار نیز نام بسیار خوبی از خود به جای گذاشته است که اطلاعات آن در سامانه بورس و همچنین در بخش سهام این پایگاه قابل رؤیت است. اجرای طرحهای توسعه در ذیل مجموعه کاغذ پارس در زمینه تولید ظروف یکبار مصرف سلولزی از جمله اقدامات برای ادامه مسیر تعالی و پیشرفت کاغذ پارس است.