شرکت سرمایه گذاری بانک ملی ایران برای واگذاری «چوب و کاغذ مازندران» به روش مزایده روی آورد.
به چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایلنا از ساری؛ در آخرین روزهای سال ۱۳۹۸؛ آگهی مزایده شرکت معظم «چوب و کاغذ مازندران» در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار کشوری منتشر شد که این موضوع با واکنش تند منتخبان مردم مازندران در مجلس یازدهم و نهادهای کارگری استان مواجه شد، اما دیری نپایید که بالاخره این اتفاق تلخ روی داد و امروز شاهد به مزایده گذاشتن این کارخانه هستیم.
شرکت مدیریت طرح و توسعه «آینده پویا» وابسته به سرمایه گذاری بانک ملی ایران که ۵۸ درصد سهام شرکت چوب و کاغذ مازندران را در اختیاردارد؛ با انتشارآگهی مزایده سهام خود در این کارخانه؛ موجی از نگرانی ها و اعتراضات را در استان در پی داشته است.
تصمیمات غیر معقول درباره چوب و کاغذ مازندران
از نماینده عالی دولت در استان، نمایندگان مجلس و تمامی آنانی که می توانند از بروز فاجعه ای تازه در استان جلوگیری کنند؛ انتظار می رود وارد میدان شده و تصمیمی صحیح برای منافع و مصالح چوب وکاغذ و صنعت مازندران اتخاذ کنند.
در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به سال «جهش تولید» نامگذاری شده؛ تصمیمات غیر معقول درباره شرکت های چوب و کاغذ مازندران و نکاچوب در حال اجراست که می تواند امنیت شغلی هزاران کارگر و اصل تولید را زیر سوال ببرد.
چند سالی است نشانه هایی از بلوغ و پویایی در این شرکت دیده نمی شود؛ کارخانه ای که اشتغال مستقیم بیش از۲ هزار کارگر و اشتغال غیر مستقیم ۱۰ هزار نفر را فراهم کرده بود؛ چندی است با بحران های زیادی روبه رو شده و اخبار نگران کننده مدام از این واحد تولیدی به گوش می رسد و حکایت نکاچوب که بماند وقتی دیگر…
به راستی چه بلایی بر چوب و کاغذ مازندران که در سال هایی نه چندان دور اعتبار صنعت استان مازندران محسوب می شد؛ آمده که اینک چرخ هایش آرام آرام از حرکت می ایستند و زمزمه فروش کارخانه از طریق «مزایده» به گوش می رسد.
عدهای این روزها بحث تنفس جنگل و کمبود مواد اولیه کارخانه ای همچون چوب و کاغذ را پیش می کشند و شاید توجیه شان این باشد که با فروش کارخانه؛ مشکلات پیش روی این واحد بزرگ صنعتی کاهش یابد؛ اما فروش کارخانه و ادامه تولید با چه تضمینی؟!
آنانی که دستی بر آتش دارند؛ مصیبتی را که از جانب شرکت سرمایه گذاری بانک ملی بر کارخانه نساجی مازندران و اینک چوب و کاغذ مازندران را وارد شده؛ فراموش نکرده و می گویند: استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی برخروج نظام بانکی از کارخانهداری ، بهانهای بیش نیست و واگذاری کارخانه ای همچون چوب و کاغذ و نکاچوب؛ به معنای تاراج بیت المال و فرار مسئولان شرکت سرمایه گذاری بانک ملی از مسئولیت های قانونی شان است.
کارگران چوب و کاغذ مازندران سال های متمادی در آرامش و آسایش خاطر به کار مقدس تولید مشغول بودند و هیچ دغدغه ای جز تلاش بیشتر برای پویایی تولید در چوب و کاغذ نداشتند و مدت ها است که به دلایلی نظیر تغییرات مکرر در سطح هیات مدیره و انتصاب مدیرانی از جنس غیر صنعت و ورود برخی سیاسیون و اعمال نظرشان درباره سرنوشت کارخانه؛ آرامش روحی و روانی شان به هم ریخته و امروز به شدت نگران آینده کارخانه و امنیت شغلی خویش هستند.
از نماینده عالی دولت در استان؛ نمایندگان مجلس دهم و منتخبان مردم در مجلس یازدهم و تمامی آنانی که می توانند از بروز فاجعه ای تازه در استان جلوگیری کنند؛ انتظار می رود وارد میدان شده و تصمیمی صحیح برای منافع و مصالح چوب و کاغذ و صنعت مازندران اتخاذ کنند.