نشست خبری پنجمین نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتن برگزار شد

    0
    90
    نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتن

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ صبح چهارشنبه (۱۵ تیرماه) نشست خبری پنجمین نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتن، فرآورده های سلولزی و ماشین آلات وابسته با حضور مدیران نمایشگاه و اصحاب رسانه برگزار و به تشریح برنامه های این دوره از نمایشگاه پرداخته شد.

    در این نشست علیقلی حسنی اعظمی مدیر انجمن مدیران صنایع کارتن و ورق ایران و عضو شورای سیاست گذاری نمایشگاه تخصصی کاغذ، مقوا، کارتن، فرآورده های سلولزی، غلامرضا شجاع مدیرعامل شرکت تعاونی لیتوگرافان و مشاورعالی شورای سیاست گذاری این نمایشگاه و رضا امیدی رئیس پنجمین نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتن درباره ویژگی های این دوره از نمایشگاه، تفاوت ها و مزیت های آن نسبت به دوره های گذشته توضیح دادند. 

     

    بیان دستاوردها و توانمندی ها در پنجمین نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتن

    پنجمین نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتنرضا امیدی در ابتدای این نشست ضمن خیرمقدم به حضار بیان کرد: پنجمین نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتن در تاریخ ۲ تا ۵ مردادماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود. خوشبختانه این دوره از نمایشگاه وضعیت کیفی و کمّی بهتری نسبت به دوره های گذشته دارد و تاکنون ۱۲۰ شرکت در بخش های زنجیره صنایع سلولزی متقاضی مشارکت در این دوره از نمایشگاه بوده اند.

    وی در خصوص مشارکت کنندگان تخصصی در این نمایشگاه گفت: ۱۰۰ درصد مشارکت کنندگان در نمایشگاه تخصصی و مرتبط با موضوع نمایشگاه کاغذ و مقوا هستند علاوه بر مشارکت کنندگان داخلی، شرکت های فعال در زمینه تولید کاغذ و تولید ماشین آلات مرتبط با صنایع کاغذسازی از کشورهایی همچون چین، روسیه، هند و امارات در این دوره از نمایشگاه حضور خواهند داشت.

    امیدی افزود: هماهنگی ها و برنامه ریزی هایی صورت گرفته تا هیئت های تجاری از کشور هند، قزاقستان، عراق از این نمایشگاه بازدید داشته باشند؛ علاوه بر آن در حال رایزنی و هماهنگی با چند کشور دیگر نیز برای حضور در این دوره هستم.

    وی با بیان اینکه تشکل های صنفی این دوره از نمایشگاه کاغذ، مقوا و کارتن را حمایت کرده اند بیان کرد: انجمن مدیران صنایع کارتن و ورق، انجمن واردکنندگان کاغذ و مقوا و فرآورده های سلولزی و همچنین اتحادیه های فروشندگان کاغذ و مقوای ایران حمایت خودشان را با حضور در این دوره از نمایشگاه اعلام کرده اند.

    رئیس پنجمین نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتن در ادامه تاکید کرد: جا دارد از شرکت هایی که در چهار دوره گذشته خصوصا دو دوره قبل که در شرایط سخت کرونایی -که بسیاری از نمایشگاه ها برگزار نشد_ در این نمایشگاه مشارکت داشتند تشکر کنم که با حضورشان کمک به برافراشته ماندن پرچم نمایشگاه کردند.

    امیدی ادامه داد: برای ما علاوه بر افزایش کمّی تعداد مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان؛ ارتقای کیفیت نمایشگاه نیز بسیار مورد اهمیت بوده و هست؛ به این ترتیب تیمی را در زمینه ارتباط بین مشارکت کنندگان و بازدیدکنندگان و به منظور تبادل اطلاعات در نظر گرفته ایم تا این ارتباط دو طرفه کمک به رشد صنعت سلولزی کشور کند.

    نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتنوی در این رابطه افزود: از دوستانی که تمایل به بازدید از این دوره از نمایشگاه کاغذ، مقوا و کارتن دارند خواهش می کنم تا در سایت برگزاری، ثبت نام کنند؛ ما امتیازات خوبی را برای این عزیزان پیش بینی کرده ایم. بازدیدکنندگان می توانند اطلاعات ارزشمندی همچون سالن های تحت پوشش نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتن، شرکت های مشارکت کننده و محل استقرار آنها، نوع و زمینه فعالتشان و … را قبل از ورود به نمایشگاه به دست آورند و با آنالیز درست و کسب اطلاعات کامل و بدون اتلاف وقت به بازدید از این نمایشگاه بپردازند.

    وی تصریح کرد: رویکرد این نمایشگاه بیان دستاوردها و توانمندی های صنایع سلولزی، توسعه صادرات و جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی و همچنین ورود تکنولوژی در این حوزه است؛ با توجه به اینکه سیاست دولت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت بر تولید کاغذ تحریر است؛ امیدواریم این نمایشگاه بتواند بستر خوبی را برای تحقق این مهم فراهم آورد.

    امیدی به وسعت و پراکنندگی صنعت سلولزی در کشور و میزان بالای اشتغالزایی در این صنعت اشاره و در ادامه بیان کرد: سعی داریم مقامات دولتی از این نمایشگاه بازدید به عمل آورند تا مشارکت کنندگان به بیان مسائل و مشکلاتشان پرداخته و همچنین شاهد دستاوردهای این صنعت باشند و از نیازهای آن مطلع شوند.

    وی تاکید کرد: برنامه ریزی هایی برای برگزاری همایش هایی در زمینه صنایع سلولزی در نظر گرفته ایم که یکی از این همایش ها؛ سومین همایش دستاوردهای زنجیره سلولزی کشور است که به تجلیل از پیشکسوتان و فعالان این زنجیره می پردازد در دوره های گذشته استقبال خوبی از این همایش شده است و بازخوردهای خوبی داشته و امسال نیز قرار است این همایش در نیمه دوم سال و در دهه فجر برگزار شود. علاوه بر آن قرار است چهارمین همایش دانش و نوآوری در صنعت چوب و کاغذ نیز همزمان با پنجمین نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتن در سالن خلیج فارس نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شود.

    نمایشگاهی متفاوت

    پنجمین نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتنغلامرضا شجاع؛ مشاورعالی شورای سیاست گذاری پنجمین نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتن در ادامه این نشست در پاسخ به سوالات خبرنگاران درباره تاریخچه تولید کاغذ چاپ و تحریر گفت: ایران در سال ۱۳۴۹ حرف اول را در تولید کاغذ در خاورمیانه میزد، در آن زمان کارخانه کاغذ هفت تپه پارس با بالاترین تکنولوژی و با دو خط تولید با ماده اولیه باگاس به تولید کاغذ می پرداخت. در سال ۷۶ نیز کارخانه چوب و کاغذ مازندران برای تهیه کاغذ از چوب های منطقه شمال کشور راه اندازی شد ولی متاسفانه تکنولوژی امروز این کارخانه ها قدیمی شده و قادر به رقابت با کاغذسازی های دنیا نیست.

    وی ادامه داد: امروزه اگر کارخانه ای روزانه ۱۲۰۰ متر مربع تولید کاغذ نداشته باشد توجیه اقتصادی ندارد در صورتی که چوب و کاغذ مازندران اگر همه شرایط مهیا باشد تنها می تواند روزانه ۶۰۰ متر مربع تولید داشته باشد.

    شجاع افزود: در کارخانه چوب و کاغذ مازندران سرمایه گذاری کلانی صورت گرفته و برای تولید کاغذ تحریر نیازمند بسته حمایتی است اگر این حمایت صورت نگیرد مجبور به واردات خواهیم بود. باید این شرکت را حفظ و حمایت کنیم تا به خودکفایی در این حوزه برسیم.

    مدیرعامل شرکت تعاونی لیتوگرافان درباره عدم کیفیت کاغذهای تولیدی در ایران توضیح داد: وقتی تکنولوژی کارخانه های تولید کاغذ ما در ایران به بیش از دو دهه میرسد نمی توانیم انتظار کاغذهای با کیفیت بالا را داشته باشیم. در سال گذشته از کاغذهای تولید شرکت چوب و کاغذ مازندران ۱۲ اشکال گرفته شده بود که در صدد رفع آن ها برآمدند و در حال حاضر کاغذهای تولید این شرکت از ۸۰ درصد استانداردها برخوردار است و می توان در کتب درسی، دانشگاهی و حتی برای تولید سررسید نیز از آن بهره برد و البته این شرکت برای رسیدن به ۱۰۰ درصد استانداردها در تولید کاغذ نیازمند تکنولوژی روز دنیا و سرمایه گذاری در این بخش است.

    شجاع در ادامه با بیان اینکه ضعف نمایشگاه های کشور ما نداشتن رجیستر و ثبت اطلاعات کامل بازدیدکنندگان است، گفت: خوشبختانه نمایشگاه کاغذ و مقوا هر سال با کسب تجربه پویا تر و موفق تر عمل کرده است و امسال برای اولین بار ثبت اطلاعات کامل بازدیدکنندگان انجام می شود تا اطلاعات کامل و دقیقی در اختیار بازدیدکنندگان و غرفه گذاران این دوره از نمایشگاه قرار گیرد و دوستان نمایشگاهی متفاوت را تجربه کنند.

    بیشتر بخوانید: نمایشگاه تخصصی کاغذ، مقوا، کارتن، فرآورده های سلولزی؛ آوردگاهی هوشمند

    خودکفایی در کاغذ بسته بندی

    پنجمین نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتنعلیقلی حسنی اعظمی؛ عضو شورای سیاست گذاری نمایشگاه تخصصی بین المللی کاغذ، مقوا و کارتن در زمینه کاغذهای بسته بندی توضیح داد: کاغذهای فلوتینگ، کرافت، تست لاینر و لاینر انواع کاغذهای بسته بندی هستند که در ایران با کیفیت های مختلف تولید می شود.

    وی در ادامه افزود: در گذشته شرکت فعالی در زمینه تولید کاغذ بسته بندی در ایران نداشتیم ولی خوشبختانه با سرمایه گذاری هایی که در این بخش صورت گرفته امروزه نیازی به واردات در این بخش بسیار کاهش یافته و روز به روز نیز بر کیفیت این محصولات افزوده می شود و بسیار خرسندم که در حال حاضر ۹۰ درصد کاغذهای بسته بندی در ایران تولید می شود.

    مقاله قبلیامیرهوشنگ نوروزلو؛ چشم در چشم ابرو به ابرو
    مقاله بعدیاعلام حضور گروه «اتحادیه پویا» در انتخابات لیتوگرافان

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.