حذف کاغذ با کمک سیستم اتوماسیون اداری

    0
    130
    اتوماسیون اداری

    شهردار ساری گفت: از روز شنبه ۲۶ تیر با آغاز به کار سیستماتوماسیون اداری در این مجموعه، استفاده از کاغذ در فرآیند اداری روزمره شهرداری ساری به پایین‌ترین حد ممکن می‌رسد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از همشهری آنلاین، جواد طالبی با بیان این که حذف بروکراسی اداری یکی از الزامات شتاب بخشیدن به ارائه خدمات است، به همشهری آنلاین گفت: با هدف سرعت دادن به انجام امور اداری شهروندان و همچنین حذف کاغذ از فرآیند اداری شهرداری، سامانه اتوماسیون اداری توسط سازمان فاوا شهرداری ساری تکمیل شده و به بهره‌برداری رسیده است.

    وی افزود: علاوه بر نظم اداری که از دستاوردهای اتوماسیون اداری است، یکی از پیش‌نیازهای مقابله با تخلفات اداری شفاف‌سازی مکاتبات و حذف کاغذ از این فرآیند است که با بهره‌برداری از سامانه اتوماسیون اداری شهرداری ساری محقق شده است.

    اتوماسیون اداریبیشتر بخوانید:

    کشف محموله کاغذ چاپ و تحریر

    رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا درگذشت

     

    سیستم اتوماسیون اداری و جلوگیری از تخلفات

    شهردار ساری خاطرنشان کرد: این سامانه طی روزهای اخیر فعالیت خود را در برخی واحدها آغاز کرد و از روز شنبه ۲۶ تیر به طور رسمی همه واحدهای شهرداری موظف به انجام مکاتبات اداری در سامانه اتوماسیون هستند. با این روش هم راه تخلفات احتمالی بسته می‌شود و هم صرفه‌جویی چشمگیری در مصرف کاغذ صورت خواهد گرفت. ضمن این که شهروندان نیز مشکلات کمتری برای دریافت خدمات اداری از شهرداری خواهند داشت.

     سیستم اتوماسیون اداریطالبی تصریح کرد: در شهرداری ساری یکی از اولویت‌های مهم ما تلاش برای بهره‌وری از همه منابع و امکانات موجود و در عین حال انجام اقداماتی به منظور شفاف‌سازی عملکرد مالی و اداری واحدهای مختلف شهرداری است که با بهره‌برداری از سامانهاتوماسیون اداری با توجه به آسان‌تر شدن فرآیند نظارت بر مکاتبات، این هدف محقق خواهد شد.

    مقاله قبلیصنایع تبدیلی و صادرات، پاشنه آشیل بخش تولید
    مقاله بعدیسومین روز درگذشت مرحوم سیدحسین میرباقری

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.