«تاریخ کاغذ در ایران»؛ مسیرهای ورود کالا و چگونگی تحولات بازار کاغذ

    0
    20
    تاریخ کاغذ در ایران

    کتاب «تاریخ کاغذ در ایران» منتشر شد 

    کتاب «تاریخ کاغذ در ایران»، اثری ارزشمند از دکتر ویلم فلور، ایران‌شناس هلندی است. در این کتاب، تاریخچه و جنبه‌های گوناگون کاغذ در ایران بررسی شده است.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا، کتاب «تاریخ کاغذ در ایران» تالیف ویلم فلور و ترجمه صبا کارخیران از سوی انتشارات ایران‌شناسی راهی بازار چاپ و نشر شد.

    کتاب «تاریخ کاغذ در ایران»، اثری ارزشمند از دکتر ویلم فلور، ایران‌شناس هلندی است. در این کتاب، تاریخچه و جنبه‌های گوناگون کاغذ در ایران بررسی شده است. داده‌ های مربوط به جزئیات ارائه شده در این اثر، نه تنها به معرفی کشورهای صادرکننده کاغذ به ایران پرداخته و مسیرهای ورود کالا و چگونگی تحولات بازار کاغذ در طول زمان را نشان می‌ دهد، بلکه تولیدکنندگان اروپایی و غیر اروپایی را نیز با استناد به ته‌نقش کاغذها مشخص کرده است.

    در مورد تنوع در کیفیت، ترکیب‌ بندی و طبیعت انواع متفاوت کاغذ نیز در این اثر بر اساس اسناد و مدارک گسترده به دست آمده از موسسات بین‌ المللی بحث شده است. در نهایت، ضمن بررسی کاربردهای متنوع و گسترده کاغذ، تا حد امکان داده‌های اندک و بسیار جزئی آن ارائه شده است. پرواضح است که این اثر با پژوهش‌های آتی که در جهت گسترش و تعمق دانش ما در خصوص استفاده و تولید کاغذ در ایران و برای ایران انجام خواهد شد به ثمر خواهد نشست.

    ویلم فلور (Willem Floor) (زاده ۱۹۴۲) کارشناس انرژی و پژوهنده تاریخ اهل هلند است. او تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه اوترخت و دانشگاه لیدن در رشته‌ های اقتصاد توسعه‌یافته و جامعه‌شناسی غیرغربی و اسلام‌شناسی انجام داد و زبان‌های فارسی و عربی را آموخت. در طی سال‌های ۱۹۶۳ تا ۱۹۶۷ در دانشگاه اوترخت و در سال ۱۹۷۱ درجه دکترایش را در دانشگاه لیدن گرفت. طی سال‌های ۱۹۶۸ تا ۱۹۸۳ او به عناوین مختلف با وزارت‌خانه توسعه و پیشرفت دانمارک همکاری می‌کرد.

    بیشتر بخوانید: آغاز به کار مجدد کارخانه کاغذسازی دیبای شوشتر پس از ۴۳ روز

    کتاب «تاریخ کاغذ در ایران» تالیف ویلم فلور و ترجمه صبا کارخیران در ۱۸۴ صفحه و بهای ۳۹۰ هزار تومان از سوی انتشارات ایران‌ شناسی راهی بازار چاپ و نشر شد.

    مقاله قبلیاهمیت چاپ تاریخ تولید بر روی کالا و روش های چاپ آن روی بسته بندی محصول
    مقاله بعدیانتشار دو هزار عنوان کتاب در استان البرز

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.