کارخانه چوب و کاغذ مازندران بزرگترین تولید کننده کاغذ در خاورمیانه است که به اذعان مدیرعامل این مجموعه مورد بی مهری متولیان آموزشی کشور به ویژه در حوزه آموزش و پرورش قرار گرفته است.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از خبرگزاری علم و فناوری از استان مازندران، در ادامه سلسله گزارشهای تولیدی در ارتباط با حمایت از طرحهای اقتصاد مقاومتی و تامین نیازهای کشور با استفاده از توان و ظرفیتی که در داخل وجود دارد، یکی از مجموعههای تولیدی برزگ کشور کارخانه چوب و کاغذ مازندران است.
کارخانه چوب و کاغذ مازندران که مهمترین محصولش تولید کاغذ از انواع مختلف چوب است به مرحلهای رسیده است که یکی از بزرگترین مجموعههای آموزشی کشور کتب درسی مورد نیاز خویش را از کاغذ این شرکت تامین کرده است.
مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران با در دست داشتن تعدادی از کتابهای یکی از بزرگترین مراکز آموزشی کشور اعلام کرد، کتابهای تهیه شده از کارخانه چوب و کاغذ مازندران حتی به بیش از ۶۰۰ صفحه نیز رسیده است.
صفریان خاطر نشان کرد: چه طور کتابهای آموزشی مدارس که تعداد صفحات کاغذ کمتری دارد از این ظرفیت استفاده نمیکند.
وی اضافه کرد: به نظر میرسد که در نظام آموزشی به ویژه در آموزش و پرورش ارادهای برای استفاده از ظرفیت این مجموعه تولیدی وجود ندارد.
مدیرعامل چوب و کاغذ مازندران در ادامه با اشاره به مشکلاتی که برای تامین چوب و مورد نیاز این مجموعه دارد، گفت: با توجه به محدودیتهای که در برداشت چوب از جنگل در کشور ایجاد شده بخش اعظمی از نیازمندیهای چوب این مجموعه از خارج کشور تامین میشود.
وی خرید هرگونه چوب قاچاق را در این مجموعه رد کرد و گفت: به هیچ وجه ما نمیتوانیم نسبت به استفاده از چوب قاچاق استفاده کنیم و مواد اولیه مجموعه ما در دسترس قرار داشته و نظارت کافی بر روند ورود مواد اولیه انجام میشود.
صفریان با اشاره به ظرفیت تولیدی این مجموعه در سال جاری به بیش از ۱۷۵ هزار تن، گفت: در یک برنامهریزی دو ساله بنا داریم شرکت به ظرفیت اسمی واقعی خویش برسد.
بیشتر بخوانید:
کارخانه چوب و کاغذ مازندران و تامین مواد اولیه
وی با اشاره به طلب بیش از ۳۰۳ هزار تن چوب از سازمان جنگلها، گفت: در یک مقطعی بحث پرداخت پول به شرکت مطرح بوده در حالی که طلب ما چوب است و ما انتظار داریم با توجه به مشکلاتی که تامین مواد اولیه داریم متولیان امر نسبت به تامین مواد اولیه شرکت همان چوب بابت بدهی ما اقدام کنند.
مدیرعامل چوب و کاغذ مازندران با اشاره به اقدامات انجام شده برای توسعه فعالیتهای شرکت،پنج شرکت اقماری در کنار کارخانه چوب و کاغذ فعالیت میکند که همه این شرکتها در وضعیت سودهی مناسبی قرار دارند، گفت: مجموعه تولیدی کود ما با ظرفیت مناسبی در حال تولید است و محصول تولیدی ما مورد توجه کشاورزان قرار گرفته است.
این مسئول درباره تکنولوژی مورد استفاده در شرکت، گفت: کاغذ تولیدی ما بر اساس نیاز بازار و استانداردهای موجود در کشور تولید میشود.
وی خاطر نشان کرد: ما برای محصولات تولیدی شرکت نیاز سنجی انجام داده و پس از آن بحث تولید را در دستور کار قرار میدهیم به همین دلیل هم محصولات تولیدی مجموعه ما در سال جاری همه به فروش رسیده است.
صفریان با اشاره به اقدامات انجام شده برای صادرات محصولات تولیدی مجموعه، گفت: تاجران کشورهای ترکیه به صورت نقدی نسبت به خرید محصولات ما اقدام کرده و رضایت مندی بسیار بالای دارند.
وی با اعلام اینکه با وجود فشارهای اقتصادی موجود در کشور، شرکت از حالت زیان دهی در سال جاری خارج شده است، گفت: برای تقویت تولید نیاز به حمایت داریم.
مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران تعداد پرسنل این مجموعه در حال حاضر را بیش از ۹۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: با توجه به اجرای طرح بازنشستگی پیش از موعد تعدادی از کارکنان دانشگاهی و فنی بحث جذب نیرو از طریق آزمون را در دستور کار قرار دادیم.
وی ادامه داد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده ۶۰ نفر در مجموعه چوب و کاغذ مازندران پس از برگزاری آزمون جذب میشوند.
صفریان خاطر نشان کرد: در آزمون سه برابر ظرفیت پذیرش می شوند که پس از مصاحبه عملی تعداد نیروهای با دانش بالا که انگیزه برای کار دارند در مجموعه بکارگیری میشوند.
وی یادآور شد: فرایند جذب نیرو بر اساس طرح توسعه کارخانه چوب و کاغذ مازندران و برنامه ریزی برای رسیدن به ظرفیت اسمی واقعی شرکت در دستور کار است.