تولید کاغذ با استفاده از سلولز موجود در فضولات حیوانی

    1
    121
    کاغذ قاچاق

     یک دانشمند ایرانی موفق به تولید کاغذ با استفاده از سلولز موجود در فضولات حیوانی شده است.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از تسنیم؛ مهندس هادی حبیبیان، مخترع ایرانی در حاشیه نمایشگاه هم ‌افزا اظهار کرد: به دلیل قطع بی‌ رویه درختان برای تولید کاغذ شرکت ما به تولید کاغذ با استفاده از سلولز موجود در کود حیوانی روی آورده است و این اختراع برای اولین بار توسط بنده اتفاق افتاد و در حال حاضر ثبت جهانی شده است.

    وی در رابطه با نحوه تولید این کاغذ توضیح داد: قطع درختان برای تولید کاغذ به منظور استفاده از سلولز موجود در آن است در حالی که علفخواران نیز به دلیل استفاده از گیاهان سلولز را وارد بدن خود کرده و تنها بخش کوچکی از آن را جذب می‌ کنند. باقی این سلولز توسط آن‌ ها دفع می شود و  تولید کاغذ با استفاده از سلولز موجود در فضولات حیوانی را می توان داشت.

    این مخترع ایرانی گفت: کشور ما به واسطه دامداری‌ ها و گله‌ های دام زیادی که دارد پتانسیل خوبی برای تولید کاغذ از کود حیوانی دارد. در زمینه گسترش استفاده از این روش رایزنی‌ های با مسئولین داشته‌ ایم اما متأسفانه مافیای کاغذ مانع از پیشبرد آن شده است.

    بیشتر بخوانید: تولید کاغذ از کود حیوانی برای اولین بار در جهان

    حبیبیان خاطرنشان کرد: امیدواریم که با حضور در نمایشگاه هم‌افزایی مدیریتی، این اختراع مورد توجه مسئولین شرکت‌کننده در نمایشگاه قرار بگیرد و از قطع بیشتر درختان برای تولید کاغذ جلوگیری شود.

    تولید کاغذ با استفاده از سلولز موجود در فضولات حیوانی

    مقاله قبلینهمین نمایشگاه چاپ دیجیتال و نشر رومیزی افتتاح شد
    مقاله بعدیبیژن درویش کجوری از میان ما رفت

    1 نظر ارسال شده

    1. این فرد یه کلاهبردار اساسی میباشد مراقب باشید که این فرد با این ترفند از چندصد نفر کلاهبرداری کرده است این قضیه خیلی وقت پیش تو چین ثبت شده و در کل شرق آسیا و آفریقا با این ترفند دادن کار میکنن و این فرد این مسئله رو ابزاری جهت کلاهبرداری خودش قرار داده است.

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.