تامین کاغذ حوزه نشر و مطبوعات با شیوه های حمایتی ارشاد

    0
    84
    اسماعیلی توسعه کتابفروشی

    تامین کاغذ حوزه نشر و مطبوعات در برنامه های حمایتی ارشاد وجود دارد

    اسماعیلی، از طراحی سناریو‌های مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تامین کاغذ گفت و تاکید کرد: اگر ارز ترجیحی حذف شود، از شیوه‌ های حمایتی دیگری برای تامین کاغذ حوزه نشر و مطبوعات استفاده خواهیم کرد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا؛ محمد‌مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره بهره‌مندی کاغذ از ارز ترجیحی بیان کرد: اگر ارز ترجیحی حذف شود، از شیوه‌ های حمایتی دیگری برای تامین کاغذ حوزه نشر و مطبوعات استفاده خواهیم کرد.

    وی ادامه داد: اگر این ارز حذف نشود، با همین روال ادامه خواهیم داد؛ در غیر  این صورت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سناریو‌های مختلفی برای تامین کاغذ حوزه نشر و مطبوعات دارد.

    صبح یکشنبه (۱۵ اسفند‌ماه) نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی درباره سرنوشت ارز ترجیحی تصمیم‌گیری کردند.

      بنابراین، به دولت اجازه داده می‌شود در سال ۱۴۰۱ تا معادل سقف ردیف (۱۸) جدول مصارف تبصره (۱۴) این قانون را از طریق تأمین منابع مابه التفاوت ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی، دارو، تجهیزات مصرفی پزشکی اختصاص دهد، چنانچه دولت قصد دارد کالایی را از سبد ارز ترجیحی حذف نماید، باید قبلا ترتیبات قانونی جبران زیان رفاه مصرف‌کننده برای کالاهای اساسی را از طریق کالا‌برگ الکترونیکی و در امور پزشکی از طریق بیمه‌ها و یا از طرق جایگزین مطمئن به انجام رسانده باشد، به‌طوری که افراد بتوانند این کالاها و خدمات را به نرخ پایان شهریور ۱۴۰۰ و در سقف سهمیه تعیین شده تهیه کنند.

    با این حساب، تعیین تکلیف وضعیت کاغذ، منوط به تصمیم دولت خواهد بود و اگر تصمیم به حذف آن گرفته شود، بنا به گفته وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، این وزارت‌خانه باید برای حمایت از نشر و مطبوعات، راهکار دیگری را در‌پیش گیرد.

    محمد‌مهدی اسماعیلی همچنین درباره نام‌گذاری سال‌روز درگذشت امیر‌حسین فردی، به‌نام روز ادبیات داستانی گفت: پیشنهاد خوبی است که باید آن را بررسی کنیم.

    بیشتر بخوانید: مطالبات کارگران کاغذ پارس باید در مجلس بررسی شود

    وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: با توجه به اینکه پیشنهادات زیادی برای نام‌گذاری رو‌ز‌ها مطرح می‌شود، موضوع نام‌گذاری ۵ اردیبهشت‌ماه به‌نام مرحوم امیر‌حسین فردی به نام روز «ادبیات داستانی» نیز در کمیته تخصصی شورای فرهنگ عمومی نیز قابل طرح و بررسی است؛ چراکه ایشان از شخصیت‌های بزرگ ادبی کشور هستند.

    مقاله قبلیکمبود تجهیزات چاپی معضل صنعت چاپ استان لرستان
    مقاله بعدیشرکت تهران ماشین ابزار TMC؛ رستن در رکود

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.