واکنش معاون اول رئیس جمهوری به حذف ارز ۴۲۰۰ از کاغذ

    0
    77
    رئیس جمهوری

    معاون اول رئیس جمهوری با بیان اینکه در حال ‌حاضر با توجه به حذف ارز دولتی برای واردات کاغذ، فشار فراوانی بر صنعت چاپ و نشر و مطبوعات کشور وارد شده، تاکید کرد که باید از واردات کاغذ کاسته شود.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع ‌رسانی معاون اول رئیس جمهوری، «اسحاق جهانگیری» روز دوشنبه در جلسه شورای اقتصاد با اشاره به اهمیت موضوع تامین کاغذ برای رفع نیازهای داخلی بر تسریع در اجرای مصوبه پیشین شورای اقتصاد به ‌منظور احداث کارخانه تولید کاغذ از «باگاس نیشکر» در منطقه محروم شادگان تاکید کرد و گفت: در حال ‌حاضر با توجه به حذف ارز دولتی برای واردات کاغذ، فشار فراوانی بر صنعت چاپ و نشر و مطبوعات کشور وارد شده  است.

    رئیس جمهوری

    وی افزود: باید با فراهم کردن شرایط تولید داخلی علاوه بر جلوگیری از خروج سالانه میلیون ‌ها دلار ارز از کشور، برای واردات کاغذ مانع از هدررفت مواد اولیه باگاس در خوزستان شد که سالانه شاهد آتش گرفتن آنها و ایجاد مشکلات زیست ‌محیطی در منطقه هستیم.

    معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به وضعیت سرمایه‌گذاری در کشور با توجه به محدودیت ‌های فعلی اظهار کرد: باید از اقدامات و افزایش سرمایه‌گذاری ‌های شرکت ‌های دولتی و عمومی از منابع داخلی برای توسعه کشور حمایت کرد. جهانگیری ضمن تاکید بر تجهیز دانشگاه‌ های کشور به تجهیزات آزمایشگاهی نوین، از سازمان برنامه و بودجه خواست به ‌منظور پیشبرد طرح ‌های مربوط به بهینه ‌سازی مصرف سوخت و از رده خارج کردن خودروهای فرسوده، راهکار عملیاتی تهیه و ظرف یک ماه آینده به شورای اقتصاد ارائه کند.

    رئیس جمهوری

    در این جلسه که وزیران نیرو، نفت، علوم، تحقیقات و فناوری و سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری حضور داشتند با درخواست وزارت نیرو درخصوص سرمایه‌گذاری از محل منابع داخلی شرکت توانیر برای اجرای طرح تامین زیرساخت صادرات برق به شهر زرنج افغانستان و بندر گوآدر پاکستان و نیز واگذاری کار به شرکت خارجی و خرید کالا و تجهیزات برای اجرای پروژه مدرنیزاسیون‌ (بازتوانی) نیروگاه بخار رامین اهواز موافقت شد.

    شورای اقتصاد همچنین با سرمایه ‌گذاری از محل منابع داخلی سازمان آب و برق خوزستان برای ترمیم و بهسازی سد و نیروگاه مسجد سلیمان و توسعه نیروگاه دز و نیز سرمایه‌گذاری از محل منابع داخلی شرکت مادر تخصصی نیروی برق حرارتی به‌منظور احداث نیروگاه سیکل ترکیبی موافقت کرد.

    در این جلسه که با حضور معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد، علاوه بر موافقت با طرح خرید تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه شهید بهشتی با استفاده از تسهیلات خارجی‌ (فاینانس) با اصلاحیه مصوبه مربوط به طرح کمک به جایگزینی و اسقاط یک میلیون دستگاه بخاری مرسوم (گازی و نفتی) با بخاری‌های گازسوز دودکش‌دار راندمان بالا(هرمتیک هوشمند) موافقت شد.

    شورای اقتصاد با موضوع افزایش سقف زمانی جداول واگذاری و بازپرداخت طرح توسعه ‌یکپارچه میدان‌های مشترک نفتی غرب کارون و احداث خطوط لوله انتقال نفت خام و پایانه‌های صادراتی در بنادر بهرگان و جاسک و طرح توسعه جامع و یکپارچه اجرا و تکمیل فازهای ۱۱ تا ۲۴ پارس ‌جنوبی و خطوط لوله سراسری (۶، ۹ و ۱۱ انتقال گاز) موافقت کرد.

    اصلاح مجوز ماده ۸۷ قانون تنظیم بخشی از مقررات دولت درخصوص طرح نگهداشت و پشتیبانی انبارها و مخازن و ساختمان‌های اداری و تاسیسات پخش (مربوط به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های‌ نفتی ایران) و نیز موافقت با درخواست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) به‌منظور احداث کارخانه تولید کاغذ در منطقه محروم شادگان از دیگر مصوبات امروز شورای اقتصاد بود.

    بیشتر بخوانید: دریافت کاغذ یارانه ای توسط ۳۴ ناشر مازندرانی

    مقاله قبلیشاخص سرانه مطالعه در کشور نیازمند بازنگری
    مقاله بعدیکارخانه کاغذ سنگی شاهرود و ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.