استقبال ایده پردازان از دومین رویداد ملی شتاب در صنعت چوب و کاغذ
باهمت مرکز علمی کاربردی چوب و کاغذ مازندران، دومین رویداد ملی شتاب در صنعت چوب و کاغذ کشور در روز چهارشنبه (۵ اسفند) برگزار شد و پس از توزیع فراخوان در سطح کشور و بررسی مقالات و ایدههای رسیده به دبیرخانه همایش، ایدههای برتر معرفی شدند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایلنا، امید نیک نژاد مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران در دومین رویداد ملی شتاب در صنعت چوب و کاغذ به استقبال مناسبی از این طرح در سطح کشور اشاره کرد و گفت: با توجه به قابلیتهای موجود در این مجموعه آمادگی داریم که این رویداد در سطح بین المللی پیگیری شود.
وی بابیان اینکه نهتنها برگزاری دومین رویداد ملی شتاب در صنعت چوب و کاغذ بلکه دانشگاه علمی کاربردی چوب و کاغذ استان مازندران قابلیت تبدیلشدن به مرکز علمی بینالمللی را دارد، گفت: در کنار توسعه ظرفیتهای علمی می توانیم از ایده ها و طرح های نخبگانی برای پیشبرد اهداف مجموعه استفاده کنیم که این موضوع مورد استقبال هیئت مدیره نیز قرارگرفته است.
مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران با اشاره بر پیوند علم و صنعت در صنایع چوب و کاغذ گفت: هماکنون سه طرح نوآورانه در خط تولید صنایع چوب و کاغذ استفادهشده است.
وی با اشاره به تولید کاغذ چاپ و روزنامه در این مرکز بهعنوان تنها مرکز تولیدی کشور افزود: با اجرای ایدههای خلاقانه ۳۰ میلیارد تومان امسال صرفهجویی در هزینههای تولید انجام شد.
نیک نژاد به ظرفیت تولید ۹۰ هزار تن در حوزه کاغذ و ظرفیت ۸۵ هزار تن کاغذ صنعتی اشاره کرد و گفت: برنامهریزی شد امسال در زمینه صادرات ۲۰ هزار تن کاغذ صنعتی صادر شود.
وی ادامه داد: به تولید ۱۰۰ هزار تن تولید کاغذ رسیدهایم و تا پایان سال این رقم به ۱۱۰ هزار تن خواهد رسید. برنامهریزی برای ظرفیتسازی کاغذسازی خبر ادامه دارد. این افزایش ظرفیت در حوزه تولید ۶۰ هزار تن کاغذ تحریر و ۸۵ هزار تن کاغذ صنعتی با ارزآوری ۷۰ میلیون دلاری است.
وی افزود: در اجرای طرحهای نوآورانه در صنعت چوب و کاغذ، کیفیت ورودی مواد اولیه و در خروجی ضایعات تصفیه شده با بهبود کیفیت دنبال می شود.
استقبال دلگرم کننده بود
امید محمدی رئیس دانشگاه علمی کاربردی چوب و کاغذ مازندران در تشریح رویداد ملی شتاب در صنعت چوب و کاغذ گفت: این رویداد که دومین دوره خود را سپری کرد، در سال قبل بر چهار محور اصلی شامل «استفاده از فناوری نانو در فرایند تولید کاغذ»، «بهینهسازی مصرف انرژی در فرایند تولید کاغذ»، «استفاده بهینه از ضایعات پلاستیک کاغذهای باطله» و «استفاده بهینه از ضایعات چوب» پیگیری شد.
وی استقبال ایده پردازان از دومین رویداد ملی شتاب در صنعت چوب و کاغذ را بسیار خوب و دلگرمکننده توصیف کرد و گفت: ۱۰۵ ایده به دومین رویداد ملی شتاب در صنعت چوب و کاغذ ارسال شد که از این تعداد ۴۰ ایده موردپذیرش هیئتداوران قرار گرفت و ۲۸ ایده در مرحله بعدی قرار گرفت، ۱۰ ایده برگزیده شد و درنهایت ۴ ایده برتر شد.
دبیر دومین رویداد ملی شتاب در صنعت چوب و کاغذ گفت: تأثیر اکسایش الیاف بازیافتی بر روی خواص مقاومتی مقوای فلوتینگ، استفاده مجدد از ضایعات over size واحد تولید خرده چوب و تبدیل آن به چیپس برای تولید خمیر، تولید سرکه چوب از پسماند سلولزی شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران و انتقال سرریز مخازن chip wash water خطوط تولید nssc و cmp از ایدههای برتر این رویداد هستند.
دومین رویداد ملی شتاب در صنعت چوب و کاغذ به دنبال نوآوری است
عبدالرضا شیخالاسلام رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران نیز که بهصورت مجازی در دومین رویداد ملی شتاب در صنعت چوب و کاغذ حضور داشت این اقدام چوب و کاغذ مازندران را ارزشمند توصیف کرد و گفت: رویداد ملی شتاب در صنعت چوب و کاغذ به دنبال نوآوری، خلاقیت و ایده پردازی است و اینکه بتواند در رفع مشکلات صنعت نقش ایفا کند.
وی بهینهسازی، استفاده از پسابها، بازیافت پسماند و بهینهسازی انرژی از اهداف دیگر برشمرد که می تواند بهطور مستمر ادامه داشته باشد و هر رویدادی که تداوم داشته باشد نتیجه بخش است.
بیشتر بخوانید: مدیرعامل کارخانه چوب و کاغذ مازندران از تولید ۱۰۰ هزار تن کاغذ خبر داد
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران بابیان اینکه کارخانه چوب و کاغذ مازندران از ذخایر ارزشمند کشور است، گفت: به دلیل اهمیت موضوع حتی می توان این رویداد را بهصورت بین المللی برگزار کرد.
عباس موسی زاده مدیرکل پژوهش و فناوری علمی کاربردی کشور بابیان اینکه استارتاپ یا رویداد شتاب دنبال نوآوری و خلاقیت و ایده پردازی است، افزود: باید با ایده پردازی مشکلی از صنعت کشور را حل کنیم.
وی برپایی دومین رویداد ملی شتاب، نوآوری، استفاده مجدد از پساب و پسماند، بهینهسازی انرژی را ازجمله موضوعات این رویداد بیان کرد و خواستار برپایی رویدادهای آینده بهصورت بینالمللی شد.