تولید قلب راکتور هسته ای با چاپگر سه بعدی

    0
    67
    قلب راکتور هسته ای

    آزمایشگاه ملی اوک ریج وابسته به وزارت انرژی آمریکا از تولید نمونه اولیه قلب راکتور هسته ای با استفاده از چاپگر سه بعدی خبر داده است.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از نیواطلس، انتظار می‌رود این قلب راکتور هسته ای در نهایت با استفاده از حسگرهای پیشرفته‌ای که با بهره گیری از چاپگرهای سه بعدی تولید خواهند شد، تکمیل شود.

    وزارت انرژی آمریکا امیدوار است قلب راکتور هسته ای تولیدشده با چاپگر سه بعدی، تا سال ۲۰۲۳ تکمیل شده و آماده بهره برداری شود.

    بیشتر بخوانید:

    تولید ماسک با چاپگر سه بعدی

    ابداع چاپگر سه‌ بعدی توسط دانشمند ایرانی

    ۹۸ راکتور هسته‌ای در ۳۰ ایالت آمریکا مورد استفاده قرار گرفته‌اند و بدون تولید گازهایی مانند کربن ۲۰ درصد از نیاز این کشور به انرژی را برطرف می‌کنند. فناوری مورد استفاده در ساخت راکتورهای این نیروگاه‌ها عمدتاً مربوط به نیم قرن قبل است و تنها یک راکتور هسته‌ای جدید در ۲۰ سال اخیر در آمریکا ساخته شده است و لذا بخش عمده راکتورهای هسته‌ای آمریکا ظرف دو دهه آینده از مدار خارج می‌شوند.

    جایگزینی راکتورهای قدیمی هسته‌ای فرآیندی بسیار دشوار، پرهزینه و خطرناک است ولی می‌توان امیدوار بود تولید راکتورهای هسته‌ای چاپ سه بعدی تا حد زیادی این فرایند را تسهیل و کم خطر کند و انقلابی در صنعت هسته‌ای ایجاد کند.

    مقاله قبلیثبت نام جاماندگان سهام عدالت امکانپذیر می‌شود؟
    مقاله بعدیاهمیت ویژه چاپ دیجیتال در بسته بندی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.