شیوه صحیح واردات کاغذ و زینک ، ارز نیمایی است

    گفت و گو با علی مغانی، رئیس اتحادیه چاپخانه‌ داران خراسان رضوی

    0
    79
    کاغذ و زینک

    رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران خراسان رضوی با اشاره به مخالفت خود با واردات کاغذ و زینک با ارز دولتی گفت: ۵۰ هزار تُن کاغذ دولتی وارد کشور شده که باید ۴۰ میلیون جلد کتاب با آن‌ها چاپ شده باشد‌، این کتاب‌ها کجاست؟

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ علی مغانی، رئیس اتحادیه چاپخانه‌ داران خراسان رضوی، در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم،‌ با اشاره به موضوع درخواست اختصاص یک هشتادم ارز واردات کاغذ به زینک گفت: به نظر من در این شرایط نباید بگوییم که ارز دولتی را به کالاهایی چون کاغذ و زینک اختصاص دهید‌، ما در شرایط تحریم به سر می ‌بریم و کشور موضوعات بسیار مهم تری در پیش دارد.

    وی ادامه داد:‌ به نظر من زینک و کاغذ باید با ارز نیمایی وارد شوند. هر کالا باید در مسیر خود و به شیوه‌ ای صحیح وارد شود‌، این یارانه‌ هایی که به کالاهای مختلف در سال ‌های اخیر داده شده است،‌ نه تنها وضع را بهتر نکرده بلکه بدتر نیز کرده است. برای نمونه یارانه آرد‌؛ در افغانستان نه بابت‌ نان، نه آرد و نه گندم و نه بیمه کارگر نانوایی یارانه‌ ای داده نمی ‌شود‌، در حالی که ما در ایران سالیانه ۲۰ هزار میلیارد تومان یارانه گندم و آرد پرداخت می‌ کنیم‌، آن وقت ببنید در هرات نان با چه کیفیتی ۱۵۰۰ تومان بدون هیچ یارانه پخت می‌ شود.

    کاغذ و زینک

    مخالف تخصیص ارز دولتی برای کاغذ و زینک هستم

     

    هزینه ‌های چاپ کتاب نسبت به ۱۰ سال گذشته  یک قران هم گران نشده است. پس چگونه قیمت کتاب با ارز دولتی این اندازه افزایش یافته است؟

     

    مغانی با بیان این مطلب که صد در صد مخالف گرفتن ارز دولتی برای زینک است،‌ گفت: دولت برای واردات زینک فقط باید تسهیل‌ گر باشد‌، نباید این گونه باشد که ما ارز دارو را به سمتی ببریم که برای کالاهایی چون زینک و کاغذ مصرف شود.

    وی ادامه داد:‌ من مخالف اختصاص ارز دولتی برای کاغذ نیز هستم،‌ وقتی وزارت ارشاد اعلام می ‌کند که ۵۰ هزار تن کاغذ توزیع کرده است،‌ این ۵۰ هزار تن که نزدیک به ۴۰ میلیون جلد کتاب می ‌شود‌، چگونه مصرف شده است؟ این ۴۰ میلیون جلد کتاب کجاست؟ اگر با کاغذ و زینک دولتی چاپ شده‌اند،‌ چرا کتاب ارزان نشده است؟

    رئیس اتحادیه چاپخانه ‌داران خراسان رضوی گفت: هزینه ‌های چاپ کتاب نسبت به ۱۰ سال گذشته  یک قران هم گران نشده است. پس چگونه قیمت کتاب با ارز دولتی این اندازه افزایش یافته است؟

    بیشتر بخوانید: توجه ویژه به وجه صادرات

    وی درباره وضعیت چاپخانه ‌ها نیز گفت:‌ عمده جاپخانه ‌ها در خراسان به سمت چاپ بسته‌بندی رفته ‌اند‌، یک زمانی ۹۰ درصد چاپخانه‌ ها به چاپ کتاب و مجلات و روزنامه می ‌پرداختند‌، به همین دلیل هم نظارت بر چاپ بر عهده وزارت ارشاد بود،‌ اما اکنون تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد چاپخانه‌ ها در این حوزه فعالیت می‌ کنند و مابقی به سمت چاپ بسته‌بندی و صنعتی روی آورده‌اند.

    مقاله قبلیارائه مجوز کافه‌کتاب به کتاب‌فروشان
    مقاله بعدیالزامات توجه به بطری‌ آب معدنی و آشامیدنی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.