لزوم توجه به زیر ساخت ها درصنعت چاپ

    0
    68
    صنعت

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین، بیست و ششمین نمایشگاه چاپ و بسته بندی ماشین آلات وابسته در آذر ماه امسال در محل نمایشگاه بین المللی برگزار شد. در این آوردگاه  فعالان این صنعت حضور بهم رساندند و به تبادل اطلاعات با یکدیگر پرداختند. سینا یارجو یکی از فعالات این حوزه است . وی بر این باور است که در این حوزه باید مشکلات زیر ساختی را حل کرد تا این صنعت بتواند با قدرت هر چه بیشتر عمل کند.

    سینا یارجو مدیرعامل چاپوپک درباره نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی گفت: امسال اولین دوره است که در نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی حاضر شدیم. من خودم به‌شخصه وقت نکردم تا از نمایشگاه بازدید داشته باشم ولی بروشورهای تمام غرفه‌ها از تمام سالن‌ها به دست من رسید و به نظرم این دوره از نمایشگاه بسیار عالی بود.

    وی در ادامه درباره سامانه چاپوپک بیان کرد: ما برای این سامانه چشم‌انداز دو ساله در نظر گرفته‌ایم که فاز اول آن در سال ۹۸ است و فاز دوم سال ۹۹ اجرایی می‌شود. در فاز اول یک رویکرد جدی، راهبردی و سازنده در زیرساخت‌های صنعت چاپ و بسته‌بندی را رونمایی کردیم که بازخورد خیلی خوبی داشتیم. می‌توانم بگویم این مورد زیرساخت‌های استعلام‌گیری در صنعت چاپ و بسته‌بندی را متحول می‌کند.

    ما یک اپلیکیشن برای مشتریان و یک اپلیکیشن برای چاپخانه‌داران داریم که رسته‌ها و حوزه‌های مختلف را پوشش می‌دهند. تا دو ماه آینده نیز فاز بعدی چاپوپک مخصوص به تأمین‌کنندگان و واردکنندگان مواد اولیه لانچ می‌شود. گفتنی است که در سامانه چاپوپک هشت جوان نخبه از برترین دانشگاه‌های ایران جذب شده‌اند و با انگیزه به فعالیت می‌پردازند.

    مدیرعامل چاپوپک اشاره کرد: من به‌عنوان فرد کوچکی که به‌تازگی وارد این صنعت شده‌ام یک مشکل در آن می‌بینم که آن هم مشکل زیرساخت این صنعت است و تا زمانی که ما زیرساخت‌ها را به سمت ابزارهای روز دنیا نبریم این مسئله حل نمی‌شود.

    وی هدف راهبردیار را سودرسانی و خدمت‎رسانی به  این صنعت دانسته و عنوان می‌کند: در کل حضور در این نمایشگاه برای ما خیلی خوب بود و مشکل اصلی نمایشگاه را در اداره کردن آن به‌صورت سنتی می‌دانم.

    پتانسل های پنهان صنعت چاپ

    یارجو در انتها اشاره کرد: اگر اتحادیه‌ها و مسئولان به‌جای تمرکز بر مدیریت بحران روی مدیریت زیرساخت‌ها متمرکز شوند بسیاری از مشکلات حل می‌شود و با رعایت این اقتضائات و با توجه به پتانسیل بالایی که این نمایشگاه دارد، می‌تواند حرف اول را در خاورمیانه بزند.
    این حوزه  پتانسیل های فراوانی برای اشتغال زایی دارد. این حوزه می تواند در شکوفایی اقتصادی مملکت نقش مهمی ایفا کند اما نیاز به توجه و رسیدگی دولت و مسئولان دارد.

    برگزاری این نمایشگاه ها می تواند به فعالان این حوزه کمک کند تا نقاط قوت و ضعف این صنعت را بهتر بشناسند، با یکدیگر تعامل برقرار کنند و علاوه بر رقابت سازنده، استانداردهای جهانی را بالا ببرند.

    بیشتر بخوانید:

    صنعت درخشان چاپ در ایران

     

    مقاله قبلیاما و اگر ها درباره حذف پایان نامه های کاغذی
    مقاله بعدیجای خالی نمایشگاه بین المللی کتاب دین

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.