یک فعال صنفی با ارسال نامهای به رئیس اتاق اصناف ایران خواستار رسیدگی به تخلفات اتفاق افتاده در عالی ترین نهاد صنفی کشور شد.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین، روزنامه جهان اقتصاد نوشت: در این نامه که به امضای احمد ابوالحسنی از جانبازان دفاع مقدس و عضو هیئت رئیسه اتحادیه چاپخانه داران تهران رسیده است، از تبدیل شدن اتاق اصناف ایران به فروشگاه اقلام بهداشتی انتقاد شده و این شرایط را مغایر با جایگاه عالی ترین نهاد صنفی کشور دانسته و از سعید ممبینی رئیس اتاق اصناف ایران درخواست شده به این موضوع رسیدگی شود.
در متن این نامه که رونوشت آن برای رضا رحمانی وزیر، حسین مدرس خیابانی قائم مقام وزیر در امور بازرگانی و سیدرضا سیدعلیخانی مدیرکل حراست وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است، خطاب به سعید ممبینی رئیس اتاق اصناف ایران چنین آمدهاست؛ باتوجه به آنچه در یک ماه گذشته در اتاق اصناف ایران اتفاق افتاده و فروش ماسک، دستکش و مواد ضدغفونیکننده به جایگاه و اعتبار عالی ترین نهاد صنفی کشور آسیب زده است، برخود واجب دیدم مواردی را متذکر شده و خواستار برخورد جدی جنابعالی با این موارد شود.
۱- در کدام بخش از قانون نظام صنفی کشور یا آییننامه های داخلی، در شرح وظایف به اتاق اصناف ایران، اجازه فعالیت انتفاعی و فروش کالا و خدمات داده شدهاست.
۲- عاملان و آمران این رفتار دون از شأن جایگاه اتاق اصناف ایران چه کسانی هستند.
۳- اقلام فروخته شده توسط کدام فرد یا نهاد قانونی قیمت گذاری شدهاست.
۴- این اقلام با چه قیمتی خریداری و به چه بهایی فروخته شدهاست.
۵- سود حاصل از این تجارت به حساب کدام فرد یا نهاد واریز شدهاست.
۶- آیا نماینده وزیر که عضو انتصابی هست نه نماینده منتخب اصناف، اجازه دارد با این اقدام به آبروی اتاق و اصناف آسیب بزند.
آقای رئیس؛
اگر مقرر شده بود اتاق اصناف ایران در این حوزه ورود کرده و برای اتحادیه ها و واحدهای صنفی ماسک و اقلام بهداشتی تهیه کند، این امر باید با هماهنگی وزارت بهداشت و اتاق های اصناف شهرستان ها انجام می شد و اتاق ایران به عنوان ناظر به این موضوع ورود می کرد.
آقای ممبینی؛
بروز این اتفاق که مطمئنا بدون هماهنگی و اطلاع رئیس و برخی اعضای هیئترئیسه اتاق اصناف ایران بوده، نشانه تک روی و خلاء وحدت در اتاق اصناف ایران است که این موضوع به شدت موجب نگرانی جامعه صنفی شدهاست.
نشانه های این از همگسستگی و خلاء وحدت را می توان در دیگر رفتارهای برخی اعضای هیئت رئیسه مشاهده کرد که از آن جمله می توان به نامه نگاری و اظهار نظرهای وقت و بیوقت و غیرکارشناسی افراد اشاره کرد.
بیشتر بخوانید: راه اندازی کمپین مهر صنعت چاپ در دوران کرونا
این در حالی است که این موارد در حوزه اختیارت رئیس اتاق اصناف است و به نظر می رسد اقدامات انجام شده در مسیر تخریب و تضعیف رئیس اتاق است که در نهایت به اعتبار و آبروی جامعه صنفی آسیب می رساند.
از این رو انتظار می رود با جدیت با اینگونه ساختار شکنی ها و بدعتگذاری ها برخورد شده و مانع ادامه فعالیت آمران و عاملان اینگونه رفتارها شوید و امید است هرچه سریعتر با این اقدام برخورد شده و گزارش آن در اختیار جامعه صنفی قرارگیرد.