نقش رسانه ها در نمایش عظمت صنعت چاپ ایران

    گفت و گو با رضا رضایی، مدیر چاپ آپادانا

    0
    70
    فیلم های پلیمری ایران

    به گفته رضا رضایی، مدیر چاپ آپادانا یکی از مشکلات نمایشگاه چاپ و بسته بندی عدم پوشش آن توسط رسانه‌های کشور از جمله صدا و سیما است. او بر نمایش عظمت صنعت چاپ ایران توسط صدا و سیما تاکید کرد.

    رضا رضایی، مدیر چاپ آپادانا در گفت و گو با خبرنگار چاپ و نشر آنلاین با بیان اینکه بیست و هشتمین نمایشگاه چاپ و بسته بندی با وجود مشکلاتی مانند کرونا بسیار پر ابهت و زیبا برگزار شد، اظهار داشت: یک ضعف مهم نمایشگاه کمبود بازدیدکنندگان و غرفه گزاران خارجی است در صورتی که نمایشگاه باید فرصتی برای نمایش عظمت صنعت چاپ ایران به جهانیان باشد.

    وی افزود: این ضعف نمایشگاه به دلیل مسائل سیاسی است اما ایران استحقاق این را دارد که قطب نمایشگاه های منطقه یا حداقل کشورهای cas  باشد که در این صورت می توان گفت نمایشگاهی ارزنده و سطح بالا در جهان است.

    وی افزود: نمایشگاه باید فرصتی باشد تا صادرات رونق پیدا کند که این با حضور بازدیدکنندگان خارجی امکان پذیر است. همانند کاری که ترکیه کرد در صورتی که زمانی که ما نمایشگاه برگزار می‌کردیم ترکیه اصلا نمایشگاه نداشت.

    رضایی اظهار داشت: صدا و سیما در بخش فرامرزی می‌تواند نقش مهمی در معرفی توانمندی و عظمت صنعت چاپ ایران باشد اما متاسفانه به دلیل کوته فکری برخی مدیران توجهی به این مسئله ندارند؛ درصورتی که اگر نفع شخصی برخی را از این رویداد کنار بگذارند و متوجه این نکته که نمایشگاه یک رویداد میهنی است باشند خیلی از مشکلات حل خواهد شد.

    بیشتر بخوانید:

    تولیت صنعت چاپ  را به وزارت صمت بسپارید

    نقش کم رنگ صدا و سیما در نمایش نمایش عظمت صنعت چاپ ایران

    مدیر چاپ آپادانا علت این کم توجهی به چنین رویدادی را عدم آگاهی مدیران از عظمت صنعت چاپ ایران دانست و افزود: مادامی که برخی مدیران از نقش چاپ در تمان عرصه های زندگی آگاهی پیدا نکنند این مشکل ادامه خواهد یافت. امیدوارم مدیریت جدید صدا و سیما به این مسایل توجه کند و برای به رخ کشیدن عظمت صنعت چاپ ایران به جهان دید خود را بازتر کند.

    وی یکی دیگر از مشکلات نمایشگاه را باز شدن راه کپی کاری برخی از چاپخانه داران برشمرد و بیان کرد: چاپخانه داران برای بازدید از تکنولوژی های جدید و عظمت صنعت چاپ به نمایشگاه می آیند اما برخی متاسفانه به جای الگو برداری دست به کپی کاری می زنند که این مضر است.

    مقاله قبلیتقویت صنعت چاپ و بسته بندی در گرو بهره مندی از ظرفیت ها
    مقاله بعدیحذف ارز ترجیحی از مبادلات تجاری

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.