نایب رئیس اتحادیه چاپخانهداران تهران از ارسال نامه به معاون اقتصادی رئیسجمهوری خبر داد و گفت: در این نامه خواستار اعطای وام حمایتی از اصناف به چاپخانه داران شدیم، تزریق این وام به صنعت چاپ میتواند امید را در دل همکاران و فعالان این حوزه ایجاد کند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ بهمن پورمند نایب رئیس اتحادیه چاپخانهداران تهران در گفت و گو با ایبنا، با اشاره به تلاش های این اتحادیه برای بهره مندی چاپخانه داران از حقوق و مزایا گفت: فروردین ماه امسال اعلام شد که در شرایط کرونایی کشور وام حمایتی ۱۲ درصدی از اصناف از سوی دولت پرداخت خواهد شد که این حمایت ها در قالب ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است.
وی افزود: در این زمینه فهرستی آماده شده و اسامی مشاغل و صنوف مختلف در آن ذکر شده بود که متاسفانه نام صنعت چاپ در این فهرست قرار نداشت.
پورمند با اشاره به ارسال نامه برای معاون اقتصادی رئیس جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس اتاق اصناف تهران عنوان کرد: به دنبال این موضوع نامه ای نوشته و به این سه نهاد ارسال کردیم تا صنعت چاپ نیز در فهرست مشاغل و صنوف واجد دریافت این وام قرار گیرد تا هم صنفی ها و همکاران نیز بتوانند از مزایای آن بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه فعالان صنعت چاپ نیز در دوران کرونا آسیب های زیادی متحمل شدند، ادامه داد: اکنون وضعیت به گونه ای است که بسیاری از همکاران به دلیل مشکلات عدیده اقتصادی نمی توانند تصمیم مشخص و درستی برای آینده حرفهای خود داشته باشند و این تسهیلات می تواند حجم زیادی از دغدغه های آن ها را بر طرف کند.
پورمند تاکید کرد: بخش عمده مشکلات ما در صنعت چاپ وارداتی بودن مواد اولیه مورد نیاز چاپخانه داران است که به دنبال نوسانات نرخ ارز تغییرات زیادی دارد و خرید این مواد اغلب فشار مضاعف برای چاپخانهداران به همراه دارد.
بیشتر بخوانید:
تخصیص وام حمایتی به جبران بحران مالی ناشران در زمان شیوع کرونا
اختصاص وام حمایتی بانکی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا
وی با بیان اینکه صنعت چاپ کشور این روزها احوال ناخوشی دارد، گفت: در هر کشوری تولیدی های خرد و کوچک چرخهای اقتصاد کشور را میچرخانند و در ایران نیز وضعیت به همین منوال است، در این زمینه امیدوارم راهکاری برای حمایت از فعالان صنعت چاپ پیشبینی شده باشد.
به گفته پورمند، تزریق وام های حمایتی با شرایط مناسب به بدنه چاپخانه داران و سایر صنوف می تواند چرخ های زنگزده این صنعت را به حرکت درآورد، امید را در دل همکاران ایجاد و از سختیهای ادامه حرکت در این مسیر را کاهش دهد.