وضعیت نامناسب سفارش‌ های‌ چاپ در استان مرکزی

    گفت و گو با مسعود ادیمی مدیرعامل شرکت تعاونی چاپخانه‌داران استان مرکزی

    0
    74
    سفارش‌ های‌ چاپ

    مدیرعامل شرکت تعاونی چاپخانه‌داران استان مرکزی گفت:استان مرکزی به لحاظ ماشین‌ آلات و تکنولوژی وضعیت خوبی دارد اما وضعیت سفارش‌ های‌ چاپ در آن چندان مناسب نیست، یعنی کار کم است.

    مسعود ادیمی از فعالان حوزه صنعت چاپ و مدیرعامل شرکت تعاونی چاپخانه‌داران استان مرکزی است درباره وضعیت چاپ این استان به خبرنگار چاپ و نشر آنلاین گفت: صنعت چاپ استان مرکزی در دهه‌ های اخیر به لحاظ تکنولوژی صنعت و ماشین‌آلات رو به‌ پیشرفت بوده است اما بحران اقتصادی که پیش آمد گریبان همه را به‌ نوعی گرفت و چاپخانه‌ ها نیز از این قاعده مستنثنی نیستند، سه الی چهار سال پیش سفارش کار بالاتر بود و در حال حاضر به آن اندازه سفارش نداریم.

    وی یکی از مشکلات اساسی صنعت چاپ استان مرکزی را در نزدیک بودن به کلان شهرها عنوان کرد و افزود: نزدیک بودن به شهرهای تهران، قم و اصفهان برای صنعت چاپ استان مرکزی مشکل‌ زا است چرا که قسمتی از سفارش‌ های‌ چاپی این استان به سمت این استان‌ ها سوق پیدا می‌ کند. مطلب بعدی این است که امکانات ما به آن صورت که باید کامل نیست، برای مثال صحافی نداریم و قسمت اعظم کاغذ را باید از تهران خریداری کنیم.

    بررسی وضعیت سفارش‌ های‌ چاپ استان مرکزی

    ادیمی همچنین درباره وضعیت سفارش‌ های‌ چاپ استان بیان داشت: در استان مرکزی خدمات پس از چاپ کامل نیست. استان مرکزی به لحاظ ماشین‌ آلات و تکنولوژی وضعیت خوبی دارد اما وضعیت سفارش‌ های‌ چاپ در آن چندان مناسب نیست، یعنی کار کم است. در حال حاضر وضعیت سفارش‌های کاری به‌خصوص در بخش بسته‌بندی در استان مرکزی چندان مناسب نیست و چاپخانه‌داران باید برای نگاهداشت کسب‌وکار خود از شهرستان‌های دور سفارش بگیرند.

    بیشتر بخوانید: اتحادیه‌ مستقل نیاز صنعت چاپ استان مرکزی است

    وی درباره‌ لزوم ایجاد اتحادیه برای صنعت چاپ استان مرکزی اظهار داشت: متولی ما وزارت ارشاد است؛ من هم به‌ عنوان نماینده چاپخانه‌داران استان با جناب وزیر در این‌ باره صحبت کردم و به ایشان گفتم مشکل تشکیلات صنفی داریم اما گویا چون تعداد چاپخانه‌های استان مرکزی کم است وزارت ارشاد با تشکیل اتحادیه‌ای در این خصوص موافقت نمی‌کند.

    ادیمی افزود: نبود اتحادیه چاپ باعث ضعیف این صنف می‌ شود، نمی‌ دانیم باید چگونه موارد صنفی‌مان را سروسامان بدهیم به‌ خصوص این‌ که چاپخانه‌ ها به‌زودی زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار خواهند گرفت و حتی حق جواز هم زیر نظر این وزارتخانه خواهد بود. با همه این احوال باید اذعان کرد که اتحادیه لوازم‌التحریر کار چندانی برای چاپخانه‌داران انجام نداده و لزوم توجه به داشتن اتحادیه باید در نظر گرفته شود.

    مقاله قبلیماندگاری ویروس کرونا روی کاغذ و اسکناس
    مقاله بعدیگزارش آماری از بازار نشر جهان کرونایی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.