بخش آزمایشگاه پرینت سه بعدی دانشگاه پلی تکنیک شهر هنگکنگ، پروژه جدیدی را در راستای مبارزه با این بیماری آغاز کرده و محافظ های صورت فراتر از ماسک های سنتی را با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی ساختند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از آی تی ایران؛ با افزایش فاجعه بار موارد مربوط به بیماری کرونا در سرتاسر دنیا، اکثر مناطقی که با این پاندمی رو به رو شده اند، تصمیمات و اقدامات جدی در رابطه با جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری در دستور کار خود قرار دادهاند.
بر اساس گزارش ها، دانشجویان و استادان بخش آزمایشگاه پرینت سه بعدی دانشگاه پلی تکنیک شهر هنگکنگ، پروژه جدیدی را در راستای مبارزه با این بیماری آغاز کرده اند. در این پروژه، یک محافظ پزشکی صورت طراحی و توسعه داده شده که با استفاده از تکنولوژی پرینت سه بعدی ساخته شده و برای پزشکان و کارکنان بخش های درمانی مورد استفاده قرار میگیرد.
پرینت سه بعدی ماسک
این محافظ های صورت، چیزی فراتر از ماسک های سنتی صورت هستند؛ ماسک های معمولی، بعد از شیوع گسترده بیماری کرونا به شدت در بازار نایاب شده اند. این ماسک های محافظ جدید، یک فریم دارند که به صورت سه بعدی چاپ شده و می تواند صفحه پلاستیکی شفافی را در مقابل کل صورت فرد نگه دارد. فریم چاپ شده بهصورت سه بعدی، که روی پیشانی فرد قرار می گیرد، بهصورتی طراحی شده که صفحه پلاستیکی شفاف روبهروی صورت، قابلیت تعویض داشته و همچنین کل ماسک، به روی ماسک های جراحی نیز قابل استفاده است.
بیشتر بخوانید: سایه کرونا ویروس بر نمایشگاه کتاب لندن و پاریس
این ماسک های جدید به منظور استفاده افرادی ساخته شده که بیشترین تماس را با بیماران کرونایی داشته و بالطبع ریسک بالایی برای ابتلا به این بیماری دارند. کرونا ویروس، می تواند از طریق تماس با مایعات بدن بیمار مانند آب دهان، هنگام سرفه یا عطسه منتشر شود و به همین دلیل داشتن یک محافظ شفاف که کل صورت را بپوشاند، میتواند به میزان قابل توجهی شانس سرایت را کمتر کند.