مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ از مجموعه های چاپی اهواز بازدید کرد.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان؛ علی اکبر ابراهیمی در بازدید از مجموعه های چاپی اهواز با اشاره به اینکه خوزستان قطب دروازه صادرات است اظهار کرد: علیرغم اینکه خوزستان یک استان مرزی است و با سایر کشورها مثل عراق، عمان، کویت و … همسایگی دارد اما در حوزه چاپ سهمش بسیار کم است.
وی افزود: خوزستان با توجه به شرایط جغرافیایی، منطقه ای و دسترسی به کشورها نیاز به توسعه ناوگان چاپ دارد.
مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه چاپ ما رشد نکرده و به توسعه نیاز دارد تصریح کرد: در حوزه صادرات غیر نفتی و محصولات اگر این نگاه در استان و حتی به صورت ملی وجود داشته باشد، خوزستان می تواند در حوزه صادرات قطب شود.
ابراهیمی در بازدید از مجموعه فابریک چاپ با بیان اینکه از سال ۱۳۰۷ در کشور کارخانه تولید و چاپ پارچه داشته ایم اظهار کرد: تولید و چاپ پارچه در کشور ما صنعت نوپایی نیست اما چاپ پارچه به صورت دیجیتال نوپا است. مجموعه های چاپی اهواز
وی افزود: یکی از اتفاقات خوبی که در مجموعه پارچه در حال رخ دادن است این می باشد که در بحث زیست محیطی شاهد آن هستیم که پارچه می تواند جایگزین خوبی در حوزه پلیمری و سلولزی باشد.
مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حال حاضر در کشور، سرمایه گذاری روی این بخش می تواند آورده خوبی داشته باشد و همینطور در حوزه صادرات می توانیم نقش خیلی خوبی ایفا کنیم.
ابراهیمی با اشاره به طراحان و تنوعی که در طرح ها وجود دارد بیان کرد: در بحث تجهیز لوازم خانگی، لباس و مصارف دیگر نیز می تواند نقش قابل توجهی داشته باشد؛ در گذشته شاید طرح ها هر چندسال یکبار تغییر پیدا می کرد اما اکنون براساس تنوع و به مدد تکنولوژی، دستگاه و ماشین آلاتی که در اختیار داریم می توان تولید اندک و حتی انبوه داشت.
وی اضافه کرد: اکنون رویکرد حوزه چاپ پارچه در کشور رو به افزایش است و خوزستان با همین رویکرد می توان در حوزه صادرات و حتی تامین منابع و نیاز شهروندان خودش سرمایه گذاری داشته باشد و آورده خوبی جذب کند.
مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص مجموعه فابریک چاپ اظهار کرد: مجموعه ای که ما دیدیم از همه نظر من جمله دوخت، تولید پارچه، خشک کن و … یک خط کامل بود و با علاقه ای که از مدیر مجموعه دیدم می تواند گسترش پیدا کند.
ابراهیمی بیان کرد: این مجموعه برای گسترش و ارتقاء نیاز به همکاری و همیاری مسئولین استان دارد زیرا حتی می تواند به صورت طرح های ملی کار را توسعه دهد و این قابلیت در حوزه چاپی وجود دارد.
مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه و در بازدید از مجموعه چاپ پان با اشاره به اینکه این مجموعه نگاه توسعه ای به کار خود دارد اظهار کرد: آنچه مشاهده کردیم بیشتر خدمات چاپ بود، اما با برنامه ریزی که انجام داده اند بنده نسبت به رشد مجموعه امیدوار هستم و آینده خیلی خوبی خواهد داشت.
به گفته وی؛ مجموعه پان می تواند پاسخگوی نیاز بسیاری از محصولات چاپی در خوزستان و اهواز باشد.
مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آنچه که پان به لحاظ ساختمانی و فضا به کار خود اختصاص داده بسیار عالی است که می تواند پاسخگوی طرح های توسعه ای مد نظر مدیریت مجموعه باشد و مجموعه بسیار منظمی را شاهد بودیم، امیدواریم آنچه طرح و برنامه دارد تحقق پیدا کند زیرا می تواند در صنعت چاپ استان موثر باشد؛ حتی می تواند خدمات خود را در گستره کشور توزیع کند و نیاز سفارش دهندگان را تامین نماید.
ابراهیمی بیان کرد: افرادَی که در مجموعه مشغول به کار هستند همگی جوانان پویا و دارای ایده های بسیار خوب می باشند که می توانند تاثیر خوبی در حوزه چاپ داشته باشند.
وی یکی از نیازهای مجموعه پان را ناوگان خواند و اظهار کرد امیدوارم با تقویت این بُعد، در دیدارهای بعدی مجموعه ای وزین و نمونه را در سطح کشور شاهد باشیم.