مدیر چاپخانه امیر یاسوج؛ کارآفرینی بر اساس ظرفیت‌ها

    0
    94
    نوسازی صنایع چاپ ایران

    مدیر چاپخانه امیر یاسوج ؛ مسئولانی که در ارشاد قدرت تصمیم‌گیری دارند باید این نکته را در نظر بگیرند که کارآفرینی در هر حوزه‌ای نیازمند برنامه‌ریزی است. صنعت چاپ در شهرستان‌ها یک برنامه‌ای را می‌طلبد و در استان‌های بزرگی مانند تهران، شیراز و اصفهان نوع دیگری. باید به کسی مجوز دهند که از این صنف بالاآمده‌اند.

    ایرج حسینی زادگان شیرازی مدیر چاپخانه امیر یاسوج یک از چاپخانه‌داران قدیمی استان کهگیلویه و وبویر احمد درباره وضعیت صنعت چاپ این استان به خبرنگار مجله چاپ و نشر گفت: وضعیت صنعت چاپ در استان ما بدون شک رو به افول است. سفارش‌های استان کم است اما با این وجود تعداد چاپخانه‌ها هرروز در حال افزایش است.

    مدیر چاپخانه امیر یاسوجوی در همین باره افزود: وزارت ارشاد بدون آنکه به این نکته توجه داشته باشد که باید متناسب با ظرفیت‌های هر استان مجوز صادر کند؛ بی‌رویه و بدون نظرخواهی از فعالان این صنف به هرکسی که از راه می‌رسد مجوز می‌دهند، اصلاً هم برایشان فرقی نمی‌کند که آیا این فرد در رشته چاپ تجربه دارد یا خیر، زمانی هم که با اعتراض روبرو می‌شوند می‌گویند سیاست کشور مبتنی بر کارآفرینی است؛ اما کارآفرینی به این شکل صحیح نیست چون به این ترتیب هم نان را ازگلوی چاپخانه‌دار قدیمی و باسابقه می‌برند و هم از گلوی فردی که تازه وارد این حرفه می‌شود و هیچ تجربه‌ای در این خصوص ندارد. این سیاست غلط است و در جاهای کوچکی که ظرفیت ندارد جواب معکوس می‌دهد.

    مدیر چاپخانه امیر یاسوجمدیر چاپخانه امیر یاسوج

    حسینی زادگان اظهار داشت: با توجه به مطلبی که عرض کردم وفور چاپخانه‌ها در محدوده‌ای که ظرفیت ندارد باعث می‌شود تا رقابت ناسالم ایجاد شود؛ چاپخانه‌ها برای گرفتن کار زیرآب یکدیگر را می‌زنند و حتی امکان دارد برای گرفتن حاضر شوند به قیمت نامعقولی کار انجام دهند که به  ضرر خودشان و صنف تمام شود.مدیر چاپخانه امیر یاسوج

    بیشتر بخوانید: شهرک چاپ و نشر قم؛ پذیرای ۱۰۰ واحد چاپی

    مدیر چاپخانه امیر یاسوج؛ چاپ دیجیتال در اوج

    این چاپخانه‌دار قدیمی افزود: تعداد چاپخانه‌های دیجیتال روزبه‌روز در حال افزایش است. این نوع از چاپ قابلیت این را دارد که با قیمت‌های پایین‌تری کارهای چاپی را انجام دهد و همچنین امکان نوآوری‌های تازه را نیز با خود دارند. چاپخانه‌هایی که به شیوه‌های افست و سنتی کار می‌کنند امکان رقابت با این نوع چاپ را ندارند. چاپخانه‌ها یا باید به این نوع چاپ روی بیاورند و یا به صورت تلفیقی کار کنند و اگر نه باید قید کار در این حوزه را بزنند.

    مدیر چاپخانه امیر یاسوج در پایان یکی از راه‌های نجات صنعت چاپ استان کهگیلویه و بویر احمد را در عملکرد مسئولان تصمیم گیر دانست و افزود: مسئولانی که در ارشاد قدرت تصمیم‌گیری دارند باید این نکته را در نظر بگیرند که کارآفرینی در هر حوزه‌ای نیازمند برنامه‌ریزی است. صنعت چاپ در شهرستان‌ها یک برنامه‌ای را می‌طلبد و در استان‌های بزرگی مانند تهران، شیراز و اصفهان نوع دیگری. باید به کسی مجوز دهند که از این صنف بالاآمده‌اند.مدیر چاپخانه امیر یاسوج

    مقاله قبلیخدمات یک شرکت دانش ‌بنیان برای افزایش کیفیت محصولات پلیمری
    مقاله بعدیقدرت هوش مصنوعی در تحول کسب و کارها

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.