بازدید از چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی توسط مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر

    0
    30
    چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی

    علی اکبر ابراهیمی (مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) و هیئت همراه از چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کردند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ علی اکبر ابراهیمی (مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) و هیئت همراه صبح روز شنبه (۱۹ آبان‌ماه) از چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی بازدید کردند. گفتنی است که در این دیدار محمودرضا برازش (مدیرکل اسبق دفتر امور چاپ و نشر وزارت ارشاد و رئیس اتحادیه صنعت چاپ استان خراسان رضوی) نیز با تنی چند از دوستان و همکاران قدیمی حضور داشتند و با روند فعالیت این مجموعه که اکنون تحت مدیریت سلیمان اسماعیلی از کارشناسان بازنشسته و باسابقه چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارد، آشنا شدند. این بازدید به گونه‌ای دیدار با یار قدیمی و گردهمایی همکاران سابق نیز محسوب می‌شد و از این رو دوچندان لطف داشت.

    مجتمع چاپ دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۳۷۲ با هدف انجام امور چاپی این دانشگاه اعم از کتب، مجلات، اوراق اداری سازمان‌های تحت نظارت و چاپ سؤالات آزمون سراسری آغاز به کار کرد و در حال حاضر در حوزه چاپ به منظور نشر یک مجموعه کامل شامل بخش پیش از چاپ (لیتوگرافی)، چاپ و پس از چاپ است.

    چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی در بخش چاپ حاوی بخش‌های چاپ دیجیتال، چاپ افست (شیت) و چاپ رول است که اکنون کلیه کتاب‌های مورد استفاده دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، پاسخنامه‌ها و همچنین روزنامه فرهیختگان که زیرمجموعه این دانشگاه است را برعهده دارد که نصب و راه‌اندازی ماشین‌آلات چاپ روزنامه در دی‌ماه سال ۱۳۹۰ توسط دکتر عبدالله جاسبی رئیس وقت دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته است.

    چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی

    چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامیبیشتر بخوانید: علل خرید کارخانه تولید کاغذ توسط دانشگاه آزاد اسلامی

    چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی؛ مجموعه ای کامل و مستقل

    چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامیدر حاشیه این بازدید گفت و گویی با سلیمان اسماعیلی عضو هیئت عامل و رئیس مرکز چاپ و نشر دانشگاه آزاد اسلامی داشتیم؛ وی در ابتدای صحبت های خود گفت: حدود دو سال است که عضو هیئت عامل این مجموعه هستم و مدت کوتاهی است که ریاست چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده گرفته ام.

    وی درباره ماشین آلات مجتمع چاپ و نشر دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: ما در بخش لیتوگرافی که پیش از چاپ است دو دستگاه داریم و بخش چاپ دیجیتال مجموعه برای چاپ کتاب های با تیراژ کمتر از ۲۰۰ عدد فعال است. در قسمت چاپ افست دو ماشین چاپ دو ورقی تک رنگ و یک دستگاه دو رنگ دو ورقی و یک دستگاه تک رنگ چهار و نیم ورقی داریم. البته یک دستگاه دو رنگ دو ورقی SM- ZP هم خریداری کرده ایم که احتمالا تا آخر این ماه نصب و راه اندازی خواهد شد.

    رئیس مرکز چاپ و نشر دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: اگر ثبت سفارشات باز شود صحبت کرده ایم تا یک دستگاه دو ورقی چهار رنگ و یک دستگاه لترپرس را نیز به مجموعه اضافه کنیم.

    سلیمانی افزود: بخش چاپ رول مجموعه مجهز به ماشین چاپ KBA است که در آن روزنامه فرهیختگان و پاسخنامه های واحدهای دانشگاه آزاد سراسر کشور را چاپ می کنیم در حال رایزنی و مذاکره با چند روزنامه دیگر هستیم تا چاپ آنها را نیز انجام دهیم. در بخش صحافی نیز هم چسب گرم و هم مفتول و هم دستگاه ترتیب کن داریم. مجموعه در بخش بسته بندی نیز مجهز به یک دستگاه سلفون کشی حرارتی است. در اصل یک مجموعه کامل هستیم. فقط قدری سیستم چاپمان ضعیف است که در تلاشیم تا آن را نیز تقویت کنیم.

    رئیس مرکز چاپ و نشر دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: کل دانشگاه های آزاد سراسر کشور درخواست‌های کتاب هایشان را به ما سفارش می دهند و ما در این مرکز چاپ می کنیم؛ علاوه بر آن صفر تا صد کارهای چاپی بیمارستان فرهیختگان که زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران است را انجام می دهیم؛ البته کارهای یکی دو بیمارستان دیگر را نیز چاپ می کنیم.

    وی اظهار داشت: این مرکز در ابتدا فقط در حوزه نشر فعالیت می کرد و مستقیما زیرنظر دانشگاه آزاد بود ولی امروز شاهد این هستیم که چاپ به سمت بسته بندی حرکت کرده و ما نیز با توجه به اینکه این مرکز مستقل شده سعی داریم به سمت بسته بندی سوق پیدا کنیم و از این موج عقب نمانیم. البته استقلال مرکز باعث شده کار چاپی از بیرون از مرکز دانشگاه آزاد نیز قبول می کنیم.

    اسماعیلی تاکید کرد: قبل از اینکه تصدی این مرکز را به من بسپارند بخش چاپ دیجیتال این مرکز تعطیل شده بود و با توجه به گرانی کاغذ و متریال کتاب، عموما همه به سمت کارهای با تیراژ کم روی آورده اند به همین دلیل ما نیز مجبور به برون سپاری بودیم به عنوان مثال دانشگاه واحد یزد کتابی را به ما سفارش می داد و مجبور بودیم به مراکز چاپی دیگر آن را ارسال کنیم و فقط برایمان هزینه بردار بود و ما تنها سعی در رفع و رجوع کردن کار بودیم. بعد از مدت کمی تصمیم گرفتم دستگاه چاپ دیجیتالی را خریداری و راه اندازی کنیم و خدا را شاکریم که بعد از آن در این زمینه مشکلی نداریم و یک لحظه نیز بیکار نبوده ایم.

    عضو هیئت عامل و رئیس مرکز چاپ و نشر دانشگاه آزاد اسلامی در انتها تصریح کرد: چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی از امکانات خیلی خوبی برخوردار است و همانطور که بیان کردم، تنها در برخی بخش ها ضعف هایی دارد که درصدد رفع این نقاط ضعف یکی پس از دیگری هستیم و پیش بینی می کنم در چند ماه آتی و قبل از عید نوروز تمامی آن ها رفع شود و این مرکز به یک مجموعه کاملی تبدیل شود که صفر تا صد کارها را به انجام برساند. 

    چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی

    گزارش تصویری بازدید از چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی

    چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامیچاپخانه دانشگاه آزاد اسلامیچاپخانه دانشگاه آزاد اسلامیچاپخانه دانشگاه آزاد اسلامیچاپخانه دانشگاه آزاد اسلامیبازدید از چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی توسط مدیرکل دفتر امور چاپ و نشربازدید از چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی توسط مدیرکل دفتر امور چاپ و نشرچاپخانه دانشگاه آزاد اسلامیبازدید از چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی توسط مدیرکل دفتر امور چاپ و نشرچاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی

    چاپخانه دانشگاه آزاد اسلامی

    مقاله قبلیچاپ IML و کاربرد های آن
    مقاله بعدیهیئت مدیره انجمن واردکنندگان کاغذ، مقوا و فرآورده های سلولزی ایران مشخص شد

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.