دستگاه چاپگر بریل تولید داخل، فعال در ۳۰ مرکز کشور
دستگاه چاپگر بریل تولید شده توسط یک شرکت دانش بنیان در تیراژ انبوه قادر است متون نابینایان را به خط بریل به صورت پشت و رو با تیراژ ۵۰۰ صفحه در ساعت چاپ کند و امروز در ۳۰ مرکز کشور، مجلات نابینایان را چاپ میکند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از تسنیم، محمد مستأجران؛ کارشناس فنی شرکت دانش بنیان سفیر ثریا اظهار کرد: ما سه گروه محصول داریم که اولی پمپهای تزریق دقیق با دقت نانولیتر و ابعاد مختلف در صنعتی، نیمه صنعتی و فشار بالا است. دومی دستگاههای دادهبرداری است که انواع سنسورها به آن متصل میشود و دستگاههای دیگر تولید این شرکت دانشبنیان، کاربرد اندازهگیری الکتریکی دارند مثل مقاومتسنج سطحی.
وی تصریح کرد: مهمترین محصول ما دستگاه چاپگر بریل است که در تیراژ انبوه قادر است متون نابینایان را به خط بریل به صورت پشت و رو با تیراژ ۵۰۰ صفحه در ساعت چاپ کند. این دستگاه چاپگر بریل از سال ۱۳۹۲ فرایند ساخت آن آغاز شده و از سال ۱۳۹۶ به بازار عرضه شده است و امروز در ۳۰ مرکز کشور، مجلات نابینایان را چاپ میکند.
مستأجران گفت: قیمت دستگاه چاپگر بریل ۳۵۰ میلیون تومان است و تقریباً یک سوم قیمت مشابه خارجی است. این دستگاه در خاورمیانه برای نخستین بار تولید شده است و در دنیا نیز ایران پنجمین کشوری است که این دستگاه را تولید کرده است.
این چاپگر دارای قابلیتهایی از جمله چاپ کتب نابینایان، ۴۸۰ صفحه در ساعت، قابلیت چاپ پشت و رو همزمان، تغذیه کاغذ و جمعآوری خودکار ۳۵۰ برگی، چاپ بر روی کاغذهای A3 و A4 ، نرمافزار اختصاصی، قابلیت چاپ به تمامی زبانهای زنده دنیا، قابلیت چاپ برجسته گرافیکی، قابلیت چاپ بدون نیاز به کامپیوتر، اعلام روند چاپ و خطایاب هوشمند گویا، پنل لمسی رنگی با کلیدهای گویا جهت کاربران نابینا، دارای سیستم کاهش ارتعاش و صدا، دارای خنککننده خودکار، ۲۸ سیستم حفاظتی الکتریکی و طراحی ویژه برای کاربری توسط نابینایان است.
بیشتر بخوانید: سومین جلسه شورای راهبری صنعت چاپ برگزار شد
این شرکت دانشبنیان با برند تجاری سوراکو با بیش از ۱۰ سال سابقه در تولید محصولات با تکنولوژی بالا جزو معدود شرکتهای تولیدکننده چاپگر بریل در جهان است که توانسته تأییدیه فنی دانشبنیان رتبه یک را کسب کند. سوراکو در ساخت چاپگر بریل دارکوب از فناوری پیشرفته و پیچیده ساخت، پردازش موازی و همزمان صدها پروسه، برنامهنویسی پیشرفته کامپیوتری و میکروپروسسورها بهره برده است.